De Aardkinderen, deel 4, Jean M. Auel

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 8,00
Voorraad 2 stuks

De Aardkinderen, deel 4; Het Dal der Beloften, Jean M. Auel

Hardcover met stofomslag, zeer goede staat, derde druk 1991, het Spectrum
tweede exemplaar hardcover, zeer goede staat, alleen de omslag is vergeeld en de bladzijdes bovenop ook, eerste druk 1990, het Spectrum
Derde exemplaar, paperback, zeer goede staat, alleen leesvouwen op de rug en de eerste bladzijde is aan de onderkant iets los, eerste druk 1990, Het Spectrum € 7,50
Vierde exemplaar, paperback, goede staat, gebruikerssporen aan de randjes en hoekjes van de kaft en de bladzijdes zijn vergeeld, zeventiende druk 2003, A.W. Bruna Uitgevers (2e foto)

Hoewel Ayla aan Ranec, de meesterbeeldhouwer van de Mamutiërs, haar belofte heeft gegeven om samen met hem een vuurplaats te stichten, geeft zij hem op de avond van de ceremonie het symbool van hun verbintenis terug. Hoewel hij haar vele keren gelukkig heeft gemaakt, voelt zij toch dat het Jondalar is met wie zij verder door het leven moet gaan. Maar Ayla draagt het teken van de Grote Aardmoeder in zich, en haar bestemming gaat veel verder dan zij en Jondalar ooit kan vermoeden. Wanneer zij samen de grote reis naar de Zelandoniërs ondernemen, het volk van Jondalar, maken zij wederom kennis met de vele verrassende en verraderlijke eigenschappen van mens en natuur. Maar niets kan Ayla en Jondalar afleiden van hun uiteindelijke bestemming: dat ene plekje op aarde dat ze hun thuis kunnen noemen.

Recensie(s)
In de prehistorie trekt een jonge vrouw, die door haar eigen volk is verstoten, met haar minnaar door onherbergzame gebieden om zich te vestigen bij zijn volk. Op hun lange tocht dwars door Europa krijgen ze te kampen met veel gevaren. Ze weten zich echter staande te houden en bereiken uiteindelijk het volk van de Zelandoniërs, bij wie zij zullen gaan wonen. De Amerikaanse bestseller-schrijfster Jean Auel ontving de Publieksprijs 1990. Haar grote bekendheid dankt zij aan de, in de prehistorie spelende, serie 'De Aardkinderen', waarvan dit het 4e deel is. Ze weet veel over de prehistorie en vertelt boeiend door een goede dosering van spanning, avontuur en romantiek.

⭐⭐⭐⭐⭐

*Duurzaam verpakt.
*Persoonlijke aandacht.
*Gratis cadeauservice
*Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
*Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
*Bookish goodies & Boekenbonnen
*Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd
*Brievenbuspakket €4,- & pakketpost €6,05
*Gratis verzenden vanaf €100,-

Gastenboek

  • 15-10-2020 - Het bestelde boek was niet van nieuw te onderscheiden, een...  lees meer
  • 12-10-2020 - Binnen een dag na betaling kon ik al genieten van...  lees meer
  • 01-10-2020 - Al de hele dag had ik uitgekeken naar mijn persoonlijke...  lees meer
Plaats een bericht

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

Aanbieding

Shaun White Snowboarding € 6,00 € 3,00
© 2014 - 2020 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel