De Kronieken van het Geschonden Protocol, deel 3, Dave Duncan

Vorige Artikel 30 van 103 Volgende
€ 6,50
Voorraad 1 stuk

De Kronieken van het Geschonden Protocol, deel 3; De Levende God, Dave Duncan

Paperback, zeer nette staat, enkele leesvouwen op de rug, eerste druk 2001, Meulenhoff-M

In dit slotdeel van De Kronieken van Het Geschonden Protocol worden de gebeurtenissen die begonnen in Het Geschonden Protocol, voortgezet in Het Stille Slagveld, op verrassende wijze afgrond. Aanleiding tot alle verwikkelingen was de schending van het pact tussen de Magisters van de Vier Windstreken en de Imperator, waarbij werd afgesproken dat de vier machtige magiërs zich nimmer zouden mengen in wereldse zaken.

Nu het Protocol is geschonden, heeft de machtige maar tegelijk waanzinnige dwergtovenaar Zinixo zich tot heerser van het Impenrijk uitgeroepen. Overal heerst chaos. Draken, goblins en kobolden houden gruwelijk huis en de door Zinixo geknechte magiërs voeren elke wens van hun meester meteen uit.

Koning Rap van Krasnegar, eens zelf een machtig tovenaar, leidt het verzet tegen Zinixo, maar hij lijkt een verloren strijd te strijden tegen de overweldigende overmacht van Zinixo's legers en zijn ongekend krachtige magie.

Dan besluit Thaïle, de kaboutertovenaar met welhaast goddelijke kracht, Rap te steunen. En daar blijft het niet bij. Steeds meer magiërs sluiten zich bij Rap aan, maar het is maar de vraag of het tijdig is, want de dag van de confrontatie die zal beslissen over het lot van Pandemia komt met rasse schreden dichterbij...

⭐⭐⭐⭐⭐

📖 Gratis verzenden vanaf €100,-
📖 Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
📖 België via bpost €5,70
📖 Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd

📖 Duurzaam verpakt.
📖 Persoonlijke aandacht.
📖 Gratis cadeauservice

📖 Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
📖 Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
📖 Bookish goodies & Boekenbonnen

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

© 2014 - 2022 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel