De Trillium Saga, deel 3, Andre Norton

Vorige Artikel 42 van 103 Volgende
€ 9,00
Voorraad 2 stuks

De Trillium Saga, deel 3; De Gouden Trillium, Andre Norton

Paperback, zeer goede staat, enkele leesvouw op de rug en lichte gebruikerssporen aan de randjes en hoekjes, eerste druk 1995, Het Spectrum

Hardcover, Let op; Ex bieb!, goede staat, wat gebruikerssporen en sticker op de rug laat deels los, eerste druk 1995, Het Spectrum

Zet in de opmerkingen welke je wil.

Haramis, Anigel en Kadya hebben Orogastus verslagen, de koninkrijken Ruwenda en Labornok verenigd, en een breekbaar evenwicht in een verdeelde wereld tot stand gebracht.

De Gouden Trillium volgt het spoor van Kadya. Met haar zwaard van het Drielobbige Brandende Oog reist zij haar lot achterna, naar de moerassen van Ruwenda, wier bewoners zij ooit aanvoerde in de strijd. Zij waagt zich in de stad der Verdwenen Wezens, waar zij de kleine intelligente Hassitti ontmoet, die op de terugkeer van de Verdwenen Wezens wachten.

De Hassitti hebben het vermogen in hun dromen toekomstige gebeurtenissen en verre plaatsen op te roepen. En nu laten hun visoenen levendige en verontrustende beelden zien van een gevaar dat de bergen in het westen bedreigd.

⭐⭐⭐⭐⭐

📖 Gratis verzenden vanaf €100,-
📖 Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
📖 België via bpost €5,70
📖 Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd

📖 Duurzaam verpakt.
📖 Persoonlijke aandacht.
📖 Gratis cadeauservice

📖 Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
📖 Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
📖 Bookish goodies & Boekenbonnen

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

© 2014 - 2022 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel