Nieuw!

Het Leven van een Ridder, Peter Chrisp

Vorige Artikel 20 van 45 Volgende
€ 19,95
Voorraad 7 stuks

Het Leven van een Ridder, Peter Chrisp

Hardcover, eerste druk 2010, De Vier Windstreken

Met Het leven van een Ridder kan de lezer in de huid kan kruipen van iemand anders. Het is een boek met een aantrekkelijke voorkant met helm, waarvan het vizier omhoog geschoven kan worden en nog veel meer extra's.
Van de ridderslag tot de manier waarop ze een veldslag ingingen, alles over het leven van een ridder komt aan bod. In het boek zitten bovendien modellen van fiere ridders te paard en achter in het boek zit een helm, die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten. Zo kunnen ze zich helemaal laten meeslepen, terug naar de middeleeuwen.

Kartonnen pagina's
Met modellen van ridders en een helm. Veel realistische informatie voor kinderen die alles willen weten.

Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie(s)

In dit grote, aantrekkelijk vormgegeven boek wordt veelzijdig en genuanceerd (ook aandacht voor moraal) de wereld van de ridder besproken. In een middeleeuws aandoende setting komen onderwerpen als opleiding, het paard, de uitrusting, het leven in een kasteel, en de gedragsregels voor de ridderlijkheid aan bod. Prachtig beeldmateriaal, uitklapbare bladzijden en boekjes en zelfs drie driedimensionale zelf te maken modellen. De vele gedetailleerde kleurentekeningen lijken zo uit de middeleeuwen te komen. Voor de doelgroep zijn de korte teksten voor het grootste deel goed te lezen. Het boek stimuleert kinderen om aan de slag te gaan. Ze kunnen een ridderhelm maken, en een paard en ridder aankleden. De losse papieren bouwstenen daarvoor zijn opgeborgen in stevige enveloppen. Dat maakt de uitgave wel kwetsbaar. Kinderen zullen het echter met plezier lezen, dingen ontdekken en de knutsels maken. Deel uit een serie waarin kinderen in de huid kunnen kruipen van iemand anders. Voorzien van register. Aantrekkelijke voorkant met helm, waarvan het vizier omhoog geschoven kan worden. Vanaf ca. 9 jaar.

⭐⭐⭐⭐⭐

*Duurzaam verpakt.
*Persoonlijke aandacht.
*Gratis cadeauservice
*Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
*Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
*Bookish goodies & Boekenbonnen
*Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd
*Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
*België via bpost €5,70
*Gratis verzenden vanaf €100,-

Instagram

[instagram-feed]

 

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

WebwinkelKeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#EBAA28 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

© 2014 - 2021 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel