Het Veelkleurig Land, deel 4, Julian May

Vorige Artikel 21 van 25 Volgende
€ 7,50
Voorraad 1 stuk

Het Veelkleurig Land, deel 4; De Tegenstrever, Julian May

Paperback, goede staat, zeer lichte gebruikerssporen aan de randjes en hoekjes van de kaft, sticker over naam heen aan de binnenkant van de kaft en de buitenzijde van de bladzijdes is wat verkleurd, tweede druk 1988, Het Spectrum

Een groep menselijke tijdreizigers uit de 22ste eeuw laat zich via een tijdpoort terugbrengen naar het Plioceen, in de hoop daar een Hof van Eden aan te zullen treffen.
In plaats daarvan wachten hen twee elkaar bestrijdende buitenaardse rassen - de Tanu en de Firvulag - en ze worden tot slaven gemaakt. Een van de leden van de groep - de bedrieglijke avonturier Aiken Drum - weet de Tanutroon te veroveren, maar zijn bewind wordt al spoedig bedreigd door de Firvulag, die vastbesloten zijn zowel de mensen als de Tanu uit te roeien.
Maar deze bedreiging lijkt een bijkomstigheid vergeleken met de komst van een ander menselijk wezen dat over metafychische vermogens beschikt die die van Aiken Drum zelf verre overtreffen. Het is Marc Remillard, de aanstichter van de metafysische opstand die bijna Het Bestel veroverde, en die na te zijn verslagen door de tijdpoort is gevlucht.

⭐⭐⭐⭐⭐

📖 Gratis verzenden vanaf €100,-
📖 Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
📖 België via bpost €5,70
📖 Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd

📖 Duurzaam verpakt.
📖 Persoonlijke aandacht.
📖 Gratis cadeauservice

📖 Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
📖 Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
📖 Bookish goodies & Boekenbonnen

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

© 2014 - 2021 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel