Blog

Thank you 2018, Here we come 2019!

Vorige Artikel 38 van 47 Volgende

Thank you 2018,

Here we come 2019!

 

Wauw 2018, wat was je gaaf, wat ging je snel, wat heb je veel gebracht en wat heb je ons veel geleerd:

22-12-2018 door Nine

De nieuwe & tweedehands Mystery boxen zijn geïntroduceerd, welke een groeiend succes zijn.

Een prachtig nieuw boekenwurmpje in ons gezin mogen verwelkomen, genaamd Avalon Yulivee. 

Weer op 2 gezellige festivals mogen staan, en mensen blij gemaakt met onze collectie.

Ontzettend veel toffe en getalenteerde ondernemers en kunstenaars mogen ontdekken en hier ook mee mogen samenwerken voor de Mystery boxen. (Ben jij een ondernemer/kunstenaar en lijkt je het leuk om mee te werken aan een box? Stuur ons even een berichtje!)

De Facebook Sales zijn in aantal toegenomen en er wordt altijd zeer enthousiast mee ‘geroepen’? Deze worden ook steeds wat bekender, wat erg leuk is!

Naast alle hele leuke dingen en alle passie voor ons bedrijf, heb je als ondernemer ook met minder verstandige beslissingen te maken en leer je anders, soms zakelijker naar dingen te kijken. Dit nemen we natuurlijk ook weer mee naar 2019, om zo weer verder en groter te kunnen groeien ?

Wat zijn we van plan in 2019?

Er komt een nieuwe Reading Challenge voor 2019, in ons AnderWereld Reading Challenge groep. In deze groep kan je je gelezen boeken bijhouden, vertellen aan de rest van de groep (en natuurlijk wat je ervan vond) en ook weer veel nieuwe boeken ontdekken die de andere leden hebben gelezen. Je kan natuurlijk ook gewoon alleen meelezen ?

Sowieso gaan we door met de Mystery boxen! Er zal iedere maand een ‘deluxe’ versie zijn die duurder is, hier zullen, net zoals jullie het afgelopen jaar van ons hebben gezien, meerdere handgemaakte items in zitten.

We hebben voor januari al het ‘Mystery Boek’ geïntroduceerd, dit is het boek uit de box, alleen dan zonder de goodies, maar met bijpassende boekenlegger en (meestal) persoonlijke noot van de auteur.

Ook zullen we af en toe ‘budget’ boxen gaan toevoegen. Dit zal een box zijn met een nieuw boek en met minder goodies, al dan niet handgemaakt. Deze is natuurlijk goedkoper dan de ‘deluxe’ box.

Natuurlijk kunnen jullie weer gezellig ‘live’ met ons komen kletsen (en door onze collectie struinen ? ) op in ieder geval wederom 2 festivals; Rapalje Zomerfolk Festival in het Groninger Stadspark en Het Imaginarium Festival in Park Vijversburg te Tytsjerk. Verder kijken we volgend jaar wat evt. voor ons nog meer haalbaar is met ons gezin.

De Facebook Sales zullen natuurlijk ook geregeld weer gehouden worden in onze AnderWereld Aanbiedingen groep. Je mag altijd je voorkeuren en wensen doorgeven, hier proberen we altijd zoveel mogelijk rekening mee te houden.

De schrijversinterviews & de AnderWereld liefhebbers aan het woord willen we ook voortzetten. Wil jij ook mee doen aan een interview? Stuur ons even een bericht.

 

Dat is wat we nu in de planning hebben, maar wie weet wat voor magie 2019 nog meer gaat brengen.

Bedankt voor al jullie steun, enhousiasme & bestellingen!

Wat vond jij van deze blog? Laat het ons vooral weten!
Altijd op de hoogte blijven van nieuwe artikelen, acties en kortingen bij AnderWereld? Schrijf je dan in voor onze Boekenpost.

⭐⭐⭐⭐⭐

📖 Gratis verzenden vanaf €100,-
📖 Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
📖 België via bpost €5,70
📖 Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd

📖 Duurzaam verpakt.
📖 Persoonlijke aandacht.
📖 Gratis cadeauservice

📖 Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
📖 Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
📖 Bookish goodies & Boekenbonnen

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

© 2014 - 2021 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel