Gastblog

De ontdekkingsreis van een beginnend auteur

Vorige Artikel 19 van 35 Volgende

De ontdekkingsreis van een beginnend auteur

02-05-2019
Gastblog door Sam Donoghue
Sams bibliotheek

Sommige van jullie kennen mij misschien al, anderen nog niet.
Mijn naam is Sam Donoghue, nou ja mijn alias.

Ik heb er bewust voor gekozen om niet te schrijven onder mijn eigen naam.

Dat doe ik omdat ik het prettig vind maar ook omdat ik denk dat veel mensen dan eerlijker (zullen) zijn in hun oordeel.

Je kan mij op bijna alle social media kanalen vinden (Facebook, insta, pinterest,…) maar de laatste tijd is het wat stil geweest.

Op dit moment werk ik hard aan een nieuw project en ben ik mijn enorme tbr stapel aan het aanvallen zodat ik binnenkort weer kan knallen.

Op mijn blog 'sams bibliotheek' vind ik het enorm belangrijk om eerlijk te zijn. Ook als iets niet goed is of niet goed gaat. Daarom vind ik het ook belangrijk dat iedereen dingen aan mij durft vragen. Wil je iets weten? Shoot! Ik zal altijd antwoorden.

Mijn blog is vooral gericht op boeken maar je zal ook films, musicals, theater en zelfs uitstappen zien voorbij komen. Verder vertel ik ook over mijn reis als beginnend auteur. Een reis die vaak moeizamer loopt dan ik zou willen ;)

Er zijn ook nog zoveel dingen die ik wil ontdekken en dat ga je daar ook zien.

Eerlijk is eerlijk, ik heb gereageerd als gastblogger omdat ik AnderWereld geweldig vind. De bookboxen zijn altijd met enorm veel liefde samengesteld.

De kwaliteit en liefde is voelbaar in alles en dat vind ik best uniek.

Zelf heb ik al een aantal dingen gekocht en steeds was ik aangenaam verrast. Het tweedehandspakket dat ik liet samenstellen was in 1 woord adembenemend. Alles wat er in zat zou ik zelf ook kopen. AnderWereld luistert goed naar wat je wel en niet wilt en staat ook altijd open voor feedback.

Hun sociale media zijn daarvan het grootste bewijs.

Keep up the good work!

 

Liefs,

Sam

⭐⭐⭐⭐⭐

*Duurzaam verpakt.
*Persoonlijke aandacht.
*Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
*Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
*Bookish goodies & Boekenbonnen
*Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd
*Brievenbuspakket €4,- & pakketpost €6,05
*Gratis verzenden vanaf €100,-

Gastenboek

  • 29-04-2020 - Afgelopen zaterdag EINDELIJK de persoonlijke + april mysterie box open...  lees meer
  • 14-04-2020 - Ooohhh wauw!! Vandaag mn box ontvangen! Samen met nog n...  lees meer
  • 04-04-2020 - Zijn de boekenlepels waterbestendig? lees meer
Plaats een bericht

Boekenpost

Meld je hier aan voor onze boekenpost en ontvang 10% korting & onze AnderWereld Reading Challenge 2020!
Aanmelden

Aanbieding

Crumm..., Ruud Bruijn € 14,95 € 7,95
© 2014 - 2020 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.