Blog

Wat ik wens voor jou in 2020

Vorige Artikel 23 van 48 Volgende

Wat ik wens voor jou in 2020

31 december 2019, door Nine
 

De laatste dag van het jaar. Altijd een bijzondere, maar ook een beetje een rare dag.
Je kijkt terug naar het afgelopen jaar en vooruit naar het nieuwe jaar en alle nog onbekende wegen die je kan gaan bewandelen.

 

Wat ik wens voor jou is dat je dankbaar bent voor alles wat je hebt meegemaakt het afgelopen jaar.
De toffe, maar ook minder leuke dingen, want uit alles is weer een les te halen of een nieuw perspectief te zien.
Afgelopen jaar heb ik op persoonlijk vlak veel mogen leren, wat liever voor mezelf zijn, wat meer aan mezelf denken en de druk niet te hoog leggen. Ik heb mogen leren hoe ik beter de balans kan houden tussen moeder en ondernemer zijn #momboss, hier heb ik af en toe ook belevenissen over gedeeld.

Maar ook op zakelijk vlak hebben wij op diverse fronten weer geleerd. Dat is het leuke van een eigen bedrijf hebben, met vallen en opstaan groei je steeds een stukje verder. Hier ben ik zo dankbaar voor. Een van onze besluiten is om vanaf 2020 alleen nog maar Festivals te doen die het voor ons echt waard zijn, deze kan je al zien in onze Agenda.
Afgelopen jaar heb ik ook al een paar keer een iets andere weg bewandeld met betrekking tot de Nieuwe Mystery Boxen, deze hadden meer te maken met spirituele en persoonlijke groei. Hier wil ik in 2020 ook mee doorgaan, omdat ik dit naast Fantasy ook erg leuk vind.

Wat ik wens voor jou is dat je je dromen en wensen gaat waarmaken in 2020.
Wat wil je het allerliefst? Wat wil je bereiken? Waar wordt jij ontzettend blij van?
Ga daarvoor! Schrijf het op, zie het in je hoofd al voor je en voel het tot in de puntjes van je lijf. Laat het los en laat het Universum jou helpen. Heb vertrouwen, neem gerichte actie, alles wat je wil komt op je pad, misschien niet precies wanneer jij het wilt, maar juist precies op het moment wanneer je het nodig hebt.

Alles wat we afgelopen jaar hebben meegemaakt en hebben geleerd, haakt weer in elkaar en laat zien waar ik/we in 2020 mee verder willen. Ik ga en blijf ook doen waar ik het meest blij van wordt; de Mystery Boxen, de Facebook Sales in de AnderWereld booklover's community, nieuwe Bookish Goodies creëren, toffe Festivals, Foto Challenges, maar natuurlijk organiseren we 28-3-2020 ook onze allereerste AnderWereld’s Schrijf- & Boekfestijn!
Super spannend & ontzettend veel zin in.
De ultieme droom blijft nog steeds, zeer realistisch gevisualiseerd in mijn hoofd; een fysieke boekenwinkel. Die gaat er ook komen, precies op het juiste moment ????

Wat ik wens voor jou is een jaar met prachtige boeken, nieuwe spannende avonturen, genietmomenten waar je bewust bij stil staat, gezondheid, lieve familie/vrienden om je heen en steun bij de dingen die JIJ wil doen, want uiteindelijk ben jij de hoofdpersoon van jouw verhaal…

 

Make it a good one!

Nine, Sebastiaan & kids

 

*Best 9 2019 instagram
 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

📖 Gratis verzenden vanaf €100,-
📖 Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
📖 België via bpost €5,70
📖 Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd

📖 Duurzaam verpakt.
📖 Persoonlijke aandacht.
📖 Gratis cadeauservice

📖 Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
📖 Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
📖 Bookish goodies & Boekenbonnen

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

© 2014 - 2022 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel