Blog

Meer over: Mystery Box Februari: New Adult ~ Urban Fantasy

Vorige Artikel 21 van 48 Volgende

Meer over: Mystery Box Februari:
New Adult ~ Urban Fantasy

In deze nieuwe blog serie wil ik meer gaan vertellen over de Mystery Maand boxen. Zo kan je de sfeer wat beter 'proeven' en krijg je een wat beter beeld van wat je van de box kan verwachten. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons altijd een bericht sturen.

2 februari 2020, door Nine

Dit subgenre in de Fantasy is er een die we nog niet eerder in onze Mystery Boxen hebben gehad, dus het leek mij erg leuk om deze juist een keer te kiezen.

Het boek in deze box staat in het teken van hoop, geloof en liefde. Een verhaal verteld vanuit twee perspectieven. Een Engel op aarde moet haar 'fout' goedmaken, maar haar knappe, aardse buurman maakt het haar niet gemakkelijk... Hij roept emoties in haar op die haar vreemd zijn en in de war brengen.

Wat ik extra leuk vond aan deze box samenstellen dat ik weer een fijne samenwerking had met de auteur, die mij ook voorzag van een aantal mooie scene's, waar mee ik jullie wat mee kan teasen.

Voor de lezers onder ons die ook wel houden van wat hot & steamy scene's....

"Ik werp Chad een waarschuwende blik toe, althans dat hoop ik. Tot nu toe lach ik alleen maar, zodra ik de knappe man met de zwarte lokkenen blauwe ogen aankijk. Ogen die net zo blauw zijn als de oceaan."

"Gebiologeerd kijk ik terug naar de knappe man voor mij, terwijl mijn vingertoppen over de donkere haren van zijn huid glijden. Chad buigt naar voren, zijn lippen akelig dicht bij de mijne. Pas als ik zijn warme adem op mijn tong voel, doe ik een stap naar achteren."

"Zodra ik langs Chad loop, beland zijn hand zachtjes op mijn schouder. Het gebaar laat mij de pas inhouden en tranen vinden hun weg naar buiten. Ik begin te huilen."

De box zal verder worden gevuld met een aantal handgemaakte, unieke items, die perfect bij het boek passen. Ze zijn allemaal fijn bruikbaar, sommige gaan op, anderen zijn blijvend.

Intrigued?
Toe, verwen jezelf 
Te bemachtigen t/m 8 februari

Klik hier verder naar de Mystery Box of hier naar het losse Mystery Boek.

* Afbeelding van Julie Fain Art.

⭐⭐⭐⭐⭐

📖 Gratis verzenden vanaf €100,-
📖 Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
📖 België via bpost €5,70
📖 Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd

📖 Duurzaam verpakt.
📖 Persoonlijke aandacht.
📖 Gratis cadeauservice

📖 Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
📖 Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
📖 Bookish goodies & Boekenbonnen

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

© 2014 - 2022 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel