Blog

Meer over: Mystery Boekenbox Maart: YA - Fantasy - Boek 1 & 2

Vorige Artikel 20 van 48 Volgende

Meer over: Mystery Boekenbox Maart:
YA - Fantasy - Boek 1  & 2

In deze nieuwe blog serie wil ik meer gaan vertellen over de Mystery Maand Boekenboxen. Zo kan je de sfeer wat beter 'proeven' en krijg je een wat beter beeld van wat je van de box kan verwachten. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons altijd een bericht sturen.

8 maart 2020, door Nine

Wauw, met deze box mogen wij gaan stunten! Want in deze boekenbox zitten maar liefst 2 boeken én goodies voor maar €45,-.
De boeken in deze box zijn een eerste en tweede deel van een prachtige serie van in totaal 4 boeken. Het

eerste boek is vorig jaar zomer uitgekomen en deel 2 komt deze maand uit. De rest van de serie zal natuurlijk ook vertaald worden.

Hou je van romantiek door de tijd heen, met geweldige karakters die een bijzondere band met elkaar hebben? Laat je dan meeslepen door deze heerlijke serie, waar sterfelijkheid en onsterfelijkheid om elkaar heen draaien en je laten wensen naar meer.

Voor de lezers die ervan houden om mee te zwijmelen met de hoofdpersonen...

"Ik schrok toen ik de grote deuk in de zijkant van een glimmende, zwarte auto zag – een deuk die ík gemaakt had door zo stom achteruit te rijden. Niet wetend wat ik moest doen, zocht ik de eigenaar van de auto die op dat moment om de auto heen liep en naar de schade keek.

‘Het spijt me zo,’ zei ik, hem aankijkend als een hert in de koplampen van een auto. ‘Ik weet niet wat er gebeurde. Ik zag je niet…’ Halverwege mijn poging om mijn excuses aan te bieden, keek de jongen op van zijn auto en naar mij. Zijn ogen werden groot. O, geweldig. Ik had het voor elkaar: hij was nu echt boos. En waarom moest hij er ook nog zo leuk uitzien?

Ik staarde naar zijn gezicht dat prachtig symmetrisch was. Het leek wel of elk onderdeel op het andere was afgestemd, en die perfecte combinatie werd afgemaakt met opvallend donkerbruin haar, dat iets krulde bij de punten. Ik wist niet naar welk onderdeel ik het liefst wilde kijken, dus ging ik voor zijn donkere ogen, die mijn schuldgevoel op dat moment alleen nog maar aanwakkerden. Hij zag er intimiderend en sterk uit, maar toch ook jongensachtig. Ik voelde me niet bedreigd. Ik voelde me verschrikkelijk schuldig en compleet in verlegenheid gebracht."

Ik mag deze maand samenwerken met maar liefst 3 (!!) nieuwe ondernemers, waar ik nog niet eerder mee heb samengewerkt en ik ben er súper enthousiast over en blij met de handgemaakte, unieke en bijpassende items, die in de box komen. Ze zijn allemaal prachtig en fijn bruikbaar, sommige gaan op, anderen zijn blijvend.

Benieuwd naar deze mooie box?
Een pracht cadeau voor jezelf (of iemand anders)!
Te bemachtigen t/m 15 maart

Klik hier verder naar de Mystery Boekenbox of hier naar de losse Mystery Boeken.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

📖 Gratis verzenden vanaf €100,-
📖 Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
📖 België via bpost €5,70
📖 Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd

📖 Duurzaam verpakt.
📖 Persoonlijke aandacht.
📖 Gratis cadeauservice

📖 Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
📖 Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
📖 Bookish goodies & Boekenbonnen

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

© 2014 - 2022 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel