Blog

Meer over: Mini Mystery Box April ~ High Fantasy

Vorige Artikel 16 van 46 Volgende

Meer over: Mini Mystery Box April ~ High Fantasy

In deze nieuwe blog serie wil ik meer gaan vertellen over de Mystery Maand Boekenboxen. Zo kan je de sfeer wat beter 'proeven' en krijg je een wat beter beeld van wat je van de box kan verwachten. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons altijd een bericht sturen.

11 april 2020, door Nine

Lang geleden dat we een High Fantasy in de box hadden en dan ook nog wel in een zeer speciale editie, want het is een novelle*! Dus vandaar de 'Mini', de prijs is daarom natuurlijk ook lager dan normaal. Het komt van de hand van een Nederlandse Fantasy auteur en er zal daarom ook weer een persoonlijke noot in de box zitten.
(*T
egenwoordig bedoelt men met novelle een prozaverhaal dat wat de omvang betreft tussen de roman en het kort verhaal geplaatst wordt. De lengte is typisch tussen de 50 en 100 pagina's, maar hierover bestaat geen consensus. Een novelle bezit een eenvoudige structuur en een klein aantal personages. Bron wikipedia.)

Voor de lezers die houden van elfjes, draken en een gave, soms harde fantasy wereld...

 

‘Je laat me stoppen voor elfjes?’
‘Je weet niet wat die krengen doen. Ze zijn een slechter voorteken dan kraaien.’

 

"Daar glinsterden twee ogen. Het waren ambergele spleten, vol kokende magie. Ze werden nauw getrokken en een instinct waarschuwde haar dat dat een voorteken was. Ze wierp zich weg bij het ontstane gat, vlak voordat een kolk van vuur omhoog barstte."
 

"Gezet tegen een monster als dit was niemand meer dan een zak vlees die kon openscheuren of een huid die kon verbranden."
 

"Een draak wordt gesmeed vanuit een duizend zielen. Het is de woede en de frustratie van die duizenden gevangen zielen die een draak zo krachtig maakt."
 

Ik mag deze maand wederom samenwerken met 2 (!!) nieuwe ondernemers, waar ik nog niet eerder mee heb samengewerkt en ik ben super enthousiast over en blij met de handgemaakte, unieke en bijpassende items, die in de box komen. Ze zijn weer gaaf en fijn bruikbaar, en zullen boeken-, fantasy- & drakenliefhebbers zeer blij gaan maken!

Benieuwd naar deze Fantasyrijke Mini box?
Een gaaf cadeau voor jezelf (of iemand anders)!
Te bemachtigen t/m 13 april

Klik hier verder naar de Mini Mystery Boekenbox of hier naar het losse Mini Mystery Boek.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

*Duurzaam verpakt.
*Persoonlijke aandacht.
*Gratis cadeauservice
*Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
*Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
*Bookish goodies & Boekenbonnen
*Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd
*Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
*België via bpost €5,70
*Gratis verzenden vanaf €100,-

Instagram

[instagram-feed]

 

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

WebwinkelKeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#EBAA28 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

© 2014 - 2021 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel