Liefhebber van AnderWereld vertelt; Lindsay Blockhuis

Artikel 1 van 10 Volgende

Interview met fans/volgers/klanten van AnderWereld

Nadat ik op onze Facebookpagina had geplaatst dat het me wel leuk leek om fans/klanten van ons te interviewen, kreeg ik ontzettend veel positieve reacties! Dus, een nieuw topic is geboren en dit keer vertelt Lindsay Blockhuis over haar boekenliefde.

Wil je als eerste wat over jezelf vertellen? 

Hallo! Mijn naam is Lindsay, ik ben 28 jaar en kom uit België! Ik het dagelijkse leven ben ik verpleegkundige, en daarnaast fulltime boekenwurm.
 

Hoe ver terug gaat jou boekenliefde? Werd je vroeger voorgelezen? Zo ja, door wie?

In mijn herinnering heb ik altijd graag gelezen. Maar volgens mijn moeder klopt dit niet en was het vroeger een hele opgave om mij te laten lezen. Ik weet nog dat ik van die boeken heb met 1 minuut verhaaltjes waar ik vaak uit werd voorgelezen.


Welk genre lees je het liefst en wanneer & door welk boek ben jij dat genre (bijv. Fantasy/YA/SF/Horror enz) gaan lezen?

Ik lees het liefst feelgood boeken, dankzij de shopaholic reeks van Sophie Kinsella. Daarnaast lees ik graag thrillers, dankzij de Rizzoli and Isles reeks van Tess Gerritsen. En sinds kort ontdekte ik het genre young adult, en dit dankzij de truth or dance reeks van Chinouk Thijssen!


Een (Fantasy) boek is niet compleet zonder….

Voor mij moet een boek een onvoorspelbare factor hebben. Ik ben niet zo’n fan van de grote cliché boeken. Ook bij een thriller wil ik tot op het einde niet weten wie het gedaan heeft en heel de tijd op het puntje van mijn stoel zitten omdat ik op het verkeerde been wordt gezet


Als je voor 1 dag een karakter uit een boek mag zijn, wie zou dat dan zijn en waarom?

Pfoe wat een moeilijke vraag! Ik denk dat ik kies voor America Singer uit de selectie reeks. Een hele dag prinsessenjurken dragen, heerlijk toch!


Je gaat beginnen in een nieuw boek, wat hoop je dat het boek jou brengt? Wat zijn je verwachtingen?

Spanning, onverwachte wendingen, een totale crush op een hoofdpersonage, een aantal uren heerlijk aan niets denken en lekker in het verhaal duiken.


Wat voor gevoel geeft het lezen van een boek jou?

Ik kan er helemaal door ontspannen! Mijn leven is erg druk, naast mijn drukke job zijn we ook ons nieuwe huis zelf aan het bouwen ( en het heeft een bibliotheek!), Dus als ik even met een boek op de bank kan kruipen vind ik dat heerlijke me time


Welk boek, die je het afgelopen jaar hebt gelezen, heeft jou enorm gegrepen/vond je fantastisch/raad je iedereen aan?

Ik ben niet zo’n grote fantasy lezer, althans niet als het gaat om weerwolven en vampiers. Toch las ik dit jaar het schaduwjaar, een fantasy boek dat ik normaal niet zou lezen, maar door Bookstagram toch getriggerd werd. En het kreeg zelfs vijf sterren van mij. Ik vind het echt een topper!


Welk boek pak jij nooit meer op/zou je niet aanraden?

Na de vele lovende reacties over 'veel liefst van Beth O’Leary dacht ik: ik heb mij nieuwe favoriete feelgood gevonden… viel dat lekker tegen. Zo voorspelbaar en een schrijfstijl die niet mijn ding is. Het nadeel van gehypte boeken…


Welk (fantasy)cliché mag van jou wel verdwijnen uit boeken?

Dat alle mannen sterk zijn en alle vrouwen watjes? Haha ik hou niet zo van de typische stereotype dus die mogen van mij uit alle boeken verdwijnen


Over welk fantastisch wezen lees jij het liefste?

Ik ben nu voor het eerst Harry Potter aan het lezen, een beetje late to the party, ik weet het. Maar he, er zijn dan ook heel veel leuke boeken in de wereld! Ik ben wel fan van de hippogrief.


Wat trekt jou in de Fantasy wereld?

Zoals hierboven al aangehaald ben ik niet de grootste fan van fantasy. Misschien omdat ik het mij niet kan inbeelden? Maar, dankzij het schaduwjaar is mijn interesse wel gewekt, dus nog fantasy werelden genoeg om te ontdekken voor mij!


Heb je al eens een (fantasy) schrijver ontmoet? Zo ja, wie was dat en voldeed diegene aan jouw verwachtingen?

Een fantasy schrijver nog niet. Maar al wel 2 van mijn favoriete auteurs. Namelijk MJ Arlidge en Tess Gerritsen. En wauw wat een aangename mensen. Arlidge ontmoette ik 2 jaar geleden op de boekenbeurs en hij maakte echt tijd voor een praatje ondanks de drukte. Ook Tess Gerritsen is een super lieve vrouw!

 

En dan natuurlijk nog een stukje over jouw connectie met ons! 😉


Hoe & sinds wanneer ken je ons/ben je klant bij ons?

Pfoe, ik heb jullie via facebook ontdekt, een jaar of 2 geleden denk ik, ik deed toen mee aan jullie fotochallenge op facebook en Instagram


Heb je al eens een Mystery Box bij ons besteld en zo ja, wat vond je hiervan?

Nee, nog nooit, ik zie wel altijd de foto’s passeren op facebook


Wat zou jij graag nog bij ons willen zien? (bijv. in onze shop of bij onze kraam, acties, boeken/artikelen, evenementen, enz)

Ik ben verzot op bookish items, naast boeken verzamel ik bladwijzers, totebags en kaarsen. Dus misschien is kaarsen nog wel een idee voor jullie.

Bedankt voor je tijd Lindsay!

Wil je ook mee doen met een interview? Leuk, stuur ons dan even een bericht/mail!

 

⭐⭐⭐⭐⭐

*Duurzaam verpakt.
*Persoonlijke aandacht.
*Gratis cadeauservice
*Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
*Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
*Bookish goodies & Boekenbonnen
*Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd
*Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
*België via bpost €5,70
*Gratis verzenden vanaf €100,-

Instagram

[instagram-feed]

 

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

WebwinkelKeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#EBAA28 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

© 2014 - 2021 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel