Het Bewind van Een, boek 1, Ansen Dibell

Vorige Artikel 49 van 72 Volgende
€ 3,00
Voorraad 1 stuk

Het Bewind van Een, boek 1; De laatste koning, Ansen Dibell

Paperback, redelijk goede staat, leesvouwen op de rug en wat vlekjes aan de binnenkant van de kaft, eerste druk 1979, Meulenhoff SF, Fantasy & Avontuur

Op een verre feodale wereld, in Nieuwstock aan de rivier de Erth-Rimmon, barst een Krijser los. Krijsers zijn mysterieuze menselijke schepsels die van tijd tot tijd plotseling opduiken in de kelders van het fort en hun komst aankondigen met een geluidloze telepathische schreeuw. De traditie schrijft voor dat zij ogenblikkelijk vernietigd moeten worden, anders wordt iedereen gek. Maar Jannus, een jongen als schrijver in dienst van Vrouwe Lillia, ontdekt het wezen het eerst, en hij tart de strenge regels en brengt het wezen in veiligheid.

Lur blijkt een van de laatste Teks te zijn. Dat waren de bewoners van het legendarische rijk op de Hoogvlakte, waaraan lang geleden heel Laagland onderworpen was. Nu hoort Jannus dat het rijk nog steeds bestaat, maar vervallen is en hermetisch afgesloten van de rest van de wereld. In eeuwen is er niemand meer in of uit gegaan. En de resterende Teks zijn allemaal waanzinnig. Na duizenden jaren geleefd te hebben in de ene vorm na de andere, hebben ze nog maar één wens: sterven. Voorgoed. Ook Lur tracht al vele levens lang een eind te maken aan zijn gedwongen onsterfelijkheid.

Jannus wil de wijde wereld in en smokkelt hem aan boord van een boot naar het zuiden, de eerste etappe van een lange en gevaarlijke reis. Hun doel: de onstoffelijke barrière om de Hoogvlakte overwinnen en doordringen tot de Shai, de trouwe bestuurder van het rijk die onverbiddelijk zijn oude plichten vervult. Alleen hij kan de Teks helpen, maar hij mag alleen bevelen aannemen van een Tek-koning. Zo begint de sage van Jannus en Lur...

⭐⭐⭐⭐⭐

📖 Gratis verzenden vanaf €100,-
📖 Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
📖 België via bpost €5,70
📖 Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd

📖 Duurzaam verpakt.
📖 Persoonlijke aandacht.
📖 Gratis cadeauservice

📖 Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
📖 Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
📖 Bookish goodies & Boekenbonnen

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

© 2014 - 2022 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel