Het Boek van de Nieuwe Zon, deel 1, Gene Wolfe

Vorige Artikel 12 van 20 Volgende
€ 7,00
Voorraad 1 stuk

Het Boek van de Nieuwe Zon, deel 1; De schaduw van de folteraar, Gene Wolfe

Paperback, zeer goede staat, zeer lichte gebruikerssporen, eerste druk 1989, Meulenhoff

Voor de bewoners van de wereld Arda is het verleden een raadselachtige zaak. Ooit zou zich een wereldomvattende ramp hebben voltrokken, maar zo ja, dan is die al wel heel lang geschiedenis. Zelfs meester Gurloes, die aan het hoofd staat van de Eerwaarde Orde - ook wel geheten het gilde der Zoekers naar Waarheid en Boete, meestal geheten het Gilde der Folteraars - weet er het fijne niet van.

In deze onzekere wereld maken we kennis met Severian, dan nog aspirant-folteraar. Severian haat de Autarchie van Arda en hij veracht de exultanten. Van alle waarden aanvaardt hij er slechts één: loyaliteit jegens zijn gilde. Maar - als dat zo is - hoe komt Severian er dan toe om tijdens een schermutseling op een nevelige grafplaats het leven te redden van de rebel Vodalus van het Woud? Hoe het zij, nauwelijks wordt Severian bevorderd tot gezel van het folteraarsgilde of het gaat grondig mis: omwille van de schone Chatelaine Thecla doet hij zijn gelofte geweld aan. Meester Gurloes en het gilderecht zijn onverbiddelijk. De toegang tot de Matachijnse toren, het gildehuis, wordt Severian voorgoed ontzegd. Met als enige reisgezellen het eeuwenoude beulszwaard Terminus Est en de Klauw van de Middelaar, een juweel waarbinnen magische krachten huizen - of zit het toch anders? - zet hij de eerste schreden op een pad dat hem zowel langs innemende pracht als huiveringwekkende zaken naar zijn lotsbestemming zal voeren.

⭐⭐⭐⭐⭐

*Duurzaam verpakt.
*Persoonlijke aandacht.
*Gratis cadeauservice
*Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
*Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
*Bookish goodies & Boekenbonnen
*Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd
*Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
*België via bpost €5,70
*Gratis verzenden vanaf €100,-

Instagram

[instagram-feed]

 

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

WebwinkelKeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#EBAA28 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

© 2014 - 2021 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel