De Godengebieder, boek 1, James Clemens

Vorige Artikel 23 van 103 Volgende
€ 8,00
Voorraad 1 stuk

De Godengebieder, boek 1; Schaduwval, James Clemens

Paperback, goede staat, leesvouwen op de rug en lichte gebruikerssporen aan de randjes en hoekjes van de kaft, eerste druk 2006, Luitingh-Sijthoff

Met de serie Verboden & Verbannen wist James Clemens binnen korte tijd een grote internationale lezersschare aan zich te binden. In dit overrompelende eerste deel van zijn nieuwe epos, De Godengebieder, wordt al op de eerste bladzijden duidelijk waarom Clemens inmiddels wereldwijd zo wordt gewaardeerd.

In een wereld waarin onsterfelijke goden de aarde bewandelen, strompelt Tylar de Noche door het nachtelijk duister naar huis. Ooit maakte hij deel uit van de gevreesde Schaduwridders van Myrillia. Maar nu, door verraad onderuitgehaald, zijn geest gebroken op een slavenschip en voorgoed kreupel, leidt hij een mensonwaardig bestaan.
De angstkreet van een vrouw voert hem onverwacht terug naar zijn roemrijke jaren als Schaduwridder. Voor hij het goed en wel beseft, heeft hij een dolk in zijn hand en schiet hij het slachtoffer te hulp. Te laat, maar nog net op tijd om getuige te zijn van de dood van een godin, Meeryn van de Zomeringeilanden. Tyler kan zijn ogen nauwelijks geloven - in zijn wereld worden goden geacht onsterfelijk te zijn.
Tot zijn verbijstering wordt hij beschuldigd van de moord. En vanaf dat moment is Tylar zijn leven niet langer zeker. Opgejaagd door goden en nagejaagd door verschillende legeronderdelen, neemt hij de benen, onbekende streken tegemoet. Maar al te goed beseffend dat hij, als hij zijn onschuld niet kan aantonen, niet lang meer zal leven.


'Met elk nieuw boek fascineert Clemens' vertelkunst me meer.' - Terry Brooks

⭐⭐⭐⭐⭐

📖 Gratis verzenden vanaf €100,-
📖 Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
📖 België via bpost €5,70
📖 Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd

📖 Duurzaam verpakt.
📖 Persoonlijke aandacht.
📖 Gratis cadeauservice

📖 Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
📖 Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
📖 Bookish goodies & Boekenbonnen

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

© 2014 - 2022 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel