AnderWereld's Schrijf- & Boekfestijn

Door het Corona virus zijn wij helaas genoodzaakt om AnderWereld's Schrijf- & Boekfestijn te verplaatsen naar een latere datum.

28-03-2020 in de Blokhuispoort te Leeuwarden

Een dag vol verhalen, schrijven & schrijvers en andere festiviteiten.

Een magische dag om je onder te dompelen in de liefde voor boeken, lezen en schrijven. In een prachtige, bijzondere setting van de voormalige gevangenis. Voor deze dag hebben we het cellenblok sfeervol omgetoverd tot een walhalla voor boekenliefhebbers.

Stap deze dag in andere werelden en neem een stukje magie mee naar huis.
Een dag waar je schrijvers kan ontmoeten, mee kan praten en natuurlijk hun boeken kan kopen en laten signeren. Waar je mee kan doen met creatieve, boekgerelateerde workshops, schrijfworkshops en lezingen van auteurs kan bijwonen.

Praat met andere boekenliefhebbers onder het genot van een kopje thee/koffie en wat lekkers. Neem ook je kinderen mee, die kunnen zich o.a. vermaken met magische knutselactiviteiten en een ritje in een authentieke, Handdraaimolen 'Groene Draack', op de gezellige binnenplaats. Ook zullen er nog andere activiteiten komen, zo gauw als dat bekend is, zullen we dat hier aankondigen.

Hetty van Mierlo van Hetty's eventfotografie, nèt even anders,loopt de hele dag rond om sfeervolle foto’s te maken van alle boekenliefhebbers en de toffe activiteiten.

Kortom the place to be voor boekengekken!

Zodra er schrijvers/uitgevers/etc bevestigd zijn, worden die hier bekend gemaakt.
Deze super leuke dag zal gratis te bezoeken zijn.
Je kan jezelf ook op geïnteresseerd of aanwezig zetten in dit Facebook Evenement om geen enkele update te missen!

 

23-12-2019

Yes, we kunnen de eerste schrijvers en uitgeverij al bevestigen!
Anna López Dekker (Lathrain, I – De band ) en Esther Wagenaar (Het Groene Kristal & het Huis van de Roos) van Celtica Publishing zullen aanwezig zijn!

De dames gaan een workshop verzorgen! "Hoe creeër ik een geloofwaardig personage"
Elk verhaal valt of staat met de personages. Maar hoe creëer je goede, geloofwaardige karakters? Aan de hand van voorbeelden en oefeningen zullen Anna López Dekker en Esther Wagenaar je leiden in het maken van een eigen personage. Als je die dan hebt, dan ga je ermee spelen!

Er zitten hier geen kosten aan verbonden, je hebt alleen een schrift/notitieblok en pen (of mobiel) nodig!

Verzekerd zijn van een plekje? Schrijf je HIER in bij het evenement op Facebook (werkt alleen via pc) of stuur ons een MAIL.

 

3-01-2020

~ Fantasy Workshop aankondiging ~

Naast de gave boeken, schrijvers en uitgeverijen, hebben we die dag ook een tof aanbod van workshops! Bij deze de eerste aankondiging:

Wonderdelen geeft een magische workshop 🧙‍♀️🧙‍♂️
Bij Harry Potter kiest de staf de tovenaar, maar in deze workshop kiest de eigenaar zelf de staf. Ik neem stokken mee van diverse houtsoorten; Over elke houtsoort staat in sfeervolle documentatie informatie betreffende de bijzondere (magische) kenmerken van de struik of boom. Vervolgens kiest men een kern waarmee de stok gevuld wordt en er een tweede magische eigenschap wordt toegevoegd. Dit kan variëren van drakenbloed tot Minotaurus staart.
De een-na-laatste stap is het eigen maken van de staf door versieringen aan te brengen. Misschien wel met uitgesneden runen, leuke kralen of hangertjes, of verschillende kleuren touw? Alles kan!
Tot slot ontvang je een staf-certificaat waarop de eigenschappen van de staf staan.
Al met al duurt de workshop ongeveer een uur van start tot einde.
Voor deze prachtige workshop zijn de kosten €10,-

Er is beperkt plek! Wil je verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan HIER bij het evenement op Facebook (werkt alleen via pc) of stuur ons een MAIL.

 

07-01-2020

~Aankondiging standhouders & workshop! ~

Ze stonden ook al op ons Writer's Square op het Imaginarium Festival (vandaar de prachtige afbeelding ;) )en nu mogen we ze ook weer verwelkomen op ons Schrijf- & Boekfestijn:

Stripcollectief De Noorderlingen!

De Noorderlingen is een in september 2018 opgerichte groep stripmakers in Friesland die elkaar steunen, inspireren en promoten in hun vakgebied. Ze houden zich niet alleen bezig met strips maar ook met illustraties en verhalen in andere vormen. Samen staan ze op diverse beurzen en evenementen en gebruiken deze en andere samenkomsten om aan hun gezamenlijke en individuele projecten te werken. Als collectief streven ze ernaar om steeds grotere successen te behalen met hun werk.

Deze groep van maar liefst vijf zal hun prachtige collectie mee hebben voor jullie en ze geven een inspirerende workshop (strip)tekenen en verhalen analyseren. Hij duurt ongeveer 3 kwartier.

Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan HIER bij het evenement op Facebook (werkt alleen via pc) of stuur ons een MAIL, want er is maar beperkt plek!
Hier zijn geen kosten aan verbonden.

15-01-2020
~ Aankondiging! ~

Abe de Verteller komt ook naar ons Schrijf- & Boekfestijn!
Hij zal maar liefst 3 keer die dag vertellen uit zijn repetoire. De tijden worden t.z.t nader bekend gemaakt, zodra we het hele tijdschema compleet hebben.
Wij hebben gekozen voor Nederlandse en Friese Sagen, welke het worden, dat weten wij ook niet! Abe gaat ons verrassen :)

Kom jij luisteren 28 maart?

Abe in het kort:
"Verhalen vertellen zit me in het bloed! Dit begon al in de jaren ’90 tijdens de IVN-jongerenkampen, gezellig rond het kampvuur. Sinds 2004 ben ik professioneel verhalenverteller. In 2016 werd ik verkozen tot beste entertainer van het jaar tijdens de Fantasy Awards. Ik vertelde de afgelopen jaren op ontelbare plaatsen: Castlefest, Elfia, Gebroeders van Limburgfestival, Nederlands Openluchtmuseum en het Archeon, maar ook op vele particuliere feesten en bijeenkomsten.

Ik vertel mythen en sprookjes van de Kelten, Vikingverhalen, ridderverhalen, Griekse mythen, Grimmige sprookjes, Nederlandse sagen en nog veel meer. In totaal heb ik meer dan 350 verhalen in mijn repertoire. Al deze verhalen riepen mij en wilden verteld worden.

Ik vind mijn inspiratie in de natuur en in de symboliek. Dit uit zich in het schrijven van artikelen en boeken, geven van lezingen en doen van bomenwandelingen.
Nu vertel ik verhalen waar en wanneer ik dat maar kan, want vertellen is m´n passie. Ik vertel met expressie en emotie, met -mijn hart en mijn handen en met vuur en vlam! "

18-01-2020

~Aankondiging Uitgeverij & schrijfworkshop! ~

We mogen alweer een uitgeverij aankondigen! Dutch Venture Publishing van Jen Minkman zal aanwezig zijn met hun collectie samen met Cathinca van Sprundel!
Ook zal zij haar schrijfworkshop 'Sprookjes & Mythen; hoe schrijf je een hervertelling' geven!

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Schrijf je HIER in bij het evenement op Facebook (werkt alleen via pc) of stuur ons een MAIL! Deelname is gratis. T.z.t wordt het tijdsschema bekend gemaakt.

Over Dutch Venture Publishing:
Dutch Venture Publishing is gestart in 2016 en stelt zichzelf als doel om een uitgebalanceerd aanbod aan young adult en romantiektitels in de markt te zetten. Zo hechten wij er belang aan dat minstens 60% van ons aanbod van Nederlandse of Vlaamse bodem is. Tevens zet DVP zich in om indie-auteurs en traditioneel gepubliceerde YA-auteurs uit het buitenland die hier nooit vertaald zijn verschenen in ons fonds op te nemen. Wij richten ons voornamelijk op de genres fantasy/paranormal, romantiek en dystopisch binnen het young adultgenre. Daarnaast geven wij ook new adult en romantiek uit.

Over Cathinca van Sprundel:
Cathinca van Sprundel schrijft al sinds ze een pen kan vasthouden. Zo kwam ze regelmatig met korte verhalen in verschillende bundels. Haar schrijfcarrière nam pas echt een vlucht toen in 2017 haar eerste roman de Vrouwe van Myrrdin werd gepubliceerd. Inmiddels is ook de Held van Anwyn van haar hand verschenen.

Doe jij mee met haar workshop? Of kom jij je DVP collectie uitbreiden, mét handtekening van Jen en Cathinca in hun boeken natuurlijk!

 

22-01-2020:

~ Aankondiging creatieve workshop! ~

Jullie kennen vast wel onze ontzettend toffe, boekige thee glazen en koffie mokken 😁

Nou dan gaan jullie hier blij van worden, want Marjan van Marjan_Letterd komt naar ons Schrijf- & Boekfestijn om een super gave workshop te geven!

Dit keer neemt ze geen glazen en mokken mee, maar mogen jullie je eigen 'bookish totebag' gaan beletteren! Hoe tof is dat?
De prijs is 5 euro en dan heb je aan het eind, een geheel unieke, boekengek waardige, stoffen tas om je aanwinsten van die dag in stijl mee naar huis te nemen!

Let op! Beperkt plek (net zoals de Toverstok workshop), dus wil je verzekerd zijn van een plekje, schrijf je HIER in bij het evenement op Facebook (werkt alleen via pc) of stuur ons een MAIL! 
😃📖

Even voorstellen:
Mijn naam is Marjan,al zo'n 3 jaar bezig met handletteren op papier,servies en hout en het geven van workshops en kinderfeestjes.
Iets waar ik veel rust en positieve energie uithaal en geweldig om anderen te inspireren met mijn hobby/tweede baan.
28 maart kom ik een mini workshop geven op stof.
Ik ga je helpen bij het handletteren/tekenen op een katoenen tasje.


28-1-2020:

~Aankondiging Standhouder & Workshop! ~

op 28 maart mogen we ook Praktijk Lumeria Uitgeverij Lumeria verwelkomen!
(Vorig jaar zat o.a. haar Heksenagenda 2020 in onze Heksenbox)
Lumeria Klaske stelt haar uitgeverij graag even aan jullie voor:

Uitgeverij Lumeria
Lumeria uitgeverij maakt boeken, kaarten en handige andere uitgaves.
Vanuit een eenvoudige opzet maakt Lumeria moeilijke onderwerpen duidelijk leesbaar.

Spirituele esoterische onderwerpen en praktische onderwerpen komen aan bod.
Lumeria maakt producten ter ondersteuning van het dagelijks leven.

Je kan via Lumeria uitgeverij ook jouw eigen boek uitbrengen.
www.lumeria.nl

Klaske gaat ook een workshop verzorgen!

"Affirmaties maken – krachtzinnen voor positieve energie"

We gaan met een paar woorden een compositie maken om je te helpen met je dagelijkse uitdagingen.

Hoe maak je deze korte toverzinnen?
Voorbeeld:
Mijn leven is vol vreugde en ik zie de zonnestralen door de wolken.
Ik trek makkelijk financiële ruimte aan.

En hoe deze zinnen dan ook echt gaan werken leg ik je in de workshop uit!

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Schrijf je dan HIER in bij het evenement op Facebook (werkt alleen via pc) of stuur ons een MAIL.


30-01-2020:

~ Aankondiging! ~

Naast alle toffe workshops, en Abe de Verteller hebben we ook nog heel authentiek entertainment!

GROENE DRAACK 
Het rinkelen van de kettingen, het gepiep van het rad; ambachtelijke handdraaimolen “Groene Draack” neemt je mee terug naar het jaar 1919. Haar donkergroene kleur en eenvoudige uiterlijk zorgen dat ze op elk feest thuis is.

Een attractie voor jong en oud! Natuurlijk fantastisch voor kinderen, maar de Groene Draack kan ook met gemak het gewicht van acht volwassen kerels aan. Je treft de Groene Draack in het wild op festivals, fairs en familiefeesten. Ook op bruiloften, privé feesten, examenstunts, fotoshoots en andere feestelijkheden is ze goed op haar plek.

De Groene Draack is geboren op ROC Friese Poort in Drachten. Daar kwam het idee van raddraaier Bert Wielstra samen met de vakkundigheid van drie studenten metaaltechniek. De dame en twee heren wisten onder begeleiding van hun docent de ideeën werkelijkheid te maken en even later zag de Groene Draack het levenslicht.

Kom jij ook een rondje zweven op haar vleugels? 
€2,- voor een keer of €5,- voor 3 keer.


3-02-2020:

~ Aankondiging! ~

We mogen weer iets super tofs aankondigen!

Waan jij jezelf ook altijd in andere werelden tijdens het lezen? Dan kan je je nu in het 'echt' laten fotograferen in zo'n andere wereld! <3 :D

dbieb Leeuwarden neemt voor een dag intrek in een cel en laat jou verschijnen in een fantasy wereld met hun green screen!
Je kan kiezen uit 5 (!!) verschillende werelden/achtergronden, waarin jij wordt vereeuwigd :D

Hoe gaaf is dat? Ze zullen de hele dag aanwezig zijn
(van 10.00 - 17.00) en er zitten geen kosten aan verbonden.
De eerste foto hieronder is een voorbeeld. 

Na de dag, wordt jouw foto naar je toe gemaild.

Ga jij alleen op avontuur in een andere wereld of neem je iemand mee? 


08-02-2020:

~ Parkeren etc. ~

Ik heb nog niet eens laten zien hoe gaaf de Blokhuispoort Bhp eruit ziet, waar de dag plaats vindt! 

Wist je dat het maar 10 min lopen vanaf het station Leeuwarden is en dat er 2 parkeergarages (De Klanderij en Het Zaailand) op 4 en 5 min lopen afstand zitten?

Kom jij met het OV of met de auto? Of wellicht gewoon op de fiets?

&

Wist je dat er ook veel toffe winkeltjes zitten in de cellen van de blokhuispoort?
En dat ze die dag ook gezellig open zijn?

Er doen zelfs een paar mee met de 30 goodiebags!


11-02-2020:

~ Aankondiging standhouder & lezing ~

We krijgen 28 maart ook hoog koninklijk bezoek!

De Koningsboekerij presenteert:
sprookjesschrijver Michèl Admiraal.
Ook wel bekend als: Koning Michaelis van Lagerland

Koning Michaelis van Lagerland draagt die dag 2 keer voor uit zijn biografie, de serie De Koning en de Prinses. Deze bestaat op dit moment uit drie delen: De ontmoeting, De eerste kus en De ontvoering.
De biografie vertelt hoe hij op zoek gaat naar een nieuwe liefde, enkele jaren nadat zijn koningin aan een enge ziekte is overleden. Eenzaam en alleen staat hij voor de opvoeding van zijn twee koningskinderen, prins Edward en prinses Luna. Gelukkig kan hij altijd rekenen op zijn trouwe hofmaarschalk Myron. Door de ziekte van de koningin heeft de koning het regeren over Lagerland uitbesteed aan de Raad der Edelen. Wel is hij secretaris van het Koningsverbond gebleven, het verbond van alle koningen ter wereld. Op advies van Myron raadpleegt de koning toverfee Amora. Daarna begint een reis met hindernissen en spannende avonturen, en natuurlijk ook romantische liefde.

De serie De Koning en de Prinses is geschreven voor jong en oud. Het verhaal bevat ook een diepere laag. Aan de ene kant is het spannend, romantisch en humoristisch, aan de andere kant heeft het een serieuze ondertoon.
Thema’s als rouw, eenzaamheid en in je eentje twee kinderen opvoeden worden vanuit een luchtig perspectief beschreven. Jonge kinderen zullen het een mooi sprookje vinden, met koningen, prinsessen en gemene piraten.
Young adults en volwassenen begrijpen de diepere laag en vragen zich af waar al die verwijzingen voor staan.
Wat zijn bergkristallen, postduiven en draken in werkelijkheid?

Wie is Michèl?
Michèl Admiraal is registeraccountant en werkt als senior adviseur voor de
Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Schrijven doet hij al
vanaf zijn schooljaren. Tijdens zijn werk verzorgt hij diverse publicaties voor de
NBA en beoordeelt hij accountantsprotocollen.
Sinds 2016 schrijft hij aan de sprookjesreeks De Koning en de Prinses en brengt hij elk jaar een bijzondere landschapskalender uit. De romantische dichtbundel JIJ maakt het verhaal compleet.
Van elke uitgave is een deel bestemd voor de Stichting Hart voor Borstkanker.

De Koningsboekerij:
Om zijn boeken te kunnen uitgeven en voor een breed publiek toegankelijk te maken is Michèl in 2016 met de uitgeverij De Koningsboekerij gestart. Vanuit alles wat hij in zijn leven heeft meegemaakt probeert hij op zijn bescheiden manier een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van andere mensen. Naast boeken geeft hij ook elk jaar een maandkalender uit met de titel Magische Landschappen. Kalenderjaar 2020 is alweer de vierde editie van deze kalender.
Op www.dekoningsboekerij.nl kan men zich ook aanmelden voor de Koningsbrieven, die eenmaal per kwartaal verstuurd worden.

Kom je ook luisteren naar Koning Michaelis op 28 maart?

*Prachtige foto van de Koning is genomen door Avk Fotografie


13-02-2020:

~ Aankondiging Schrijver & Lezing! ~

Wellicht kennen jullie Ibolya Moor al van het Writer's Square op het Imaginarium Festival vorig jaar.
28 maart sluit ze ook weer aan om haar bijzondere verhaal te vertellen over de vloek die rust op de Hongaarse familie Moór.

Ibolya begon met schrijven. Enkele woorden ontplooiden zich tot een verhaal wat eindigde in de papieren onsterfelijkheid van een eigen boek. Op dit moment is ze druk bezig met het redigeren ervan. Kijk ook eens op haar pagina Ibolya Moor Schrijf je blij

Op 28 maart geeft ze ook weer haar inspirerende lezing over gedachten-kracht

"De vader van de zesjarige Ibolya verdwijnt spoorloos. Na 25 jaar duikt haar weer in haar leven op. Hij vertelt dat er een vloek op de familie rust: een ongelukkig leven met een vroegtijdige dood. Omdat hij de vloek niet heeft kunnen oplossen, vraagt hij aan Ibolya dit op zich te nemen. De nuchtere Ibolya heeft een hekel aan mysteries. Ze gelooft helemaal niet in het bovennatuurlijke en twijfelt of de vloek überhaupt bestaat. Maar als er akelige dingen gebeuren, kan ze niet anders dan zich in de spirituele wereld verdiepen, op zoek naar een oplossing.
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal."


19-02-2020:

~ Aankondiging standhouder + schrijfworkshop! ~

We mogen 28 maart nog een Nederlandse Fantasy Schrijfster verwelkomen!
Namelijk Annemiek Steur!

Annemiek Steur stelt zich voor:
Ik ben geboren in 1996 in Haarlem en heb Chinastudies gestudeerd, maar al sinds het begin van het gymnasium schrijf ik en speel nog langer piano en waterpolo. Mijn eerste boek is uitgegeven op mijn 15e, en kort daarna deel 1 & 2 van “Jonas Dubelaar”. Sinds vorig jaar ben ik ook een internationale auteur, waarbij mijn boek “Vitya Malonti” naar het Chinees is vertaald.

Zij geeft die dag ook nog een workshop over Fantasytalen!
"Harry Potter, Eragon, Lord of the Rings hebben allemaal een magische taal. Het hoeft niet in een fantasyboek, maar het voegt een extra dimensie toe. Overweeg jij een magische taal te bedenken voor in jouw boek of serie? Dan geef ik jou graag mijn ervaring mee."

Bezoek ook eens haar website, hier kan je o.a. de eerste 3 hoofdstukken van Jonas Dubelaar gratis in je mailbox krijgen!

Verzekerd zijn van een plekje in haar workshop? Geef je dan HIER op bij het evenement op Facebook (werkt alleen via pc) of stuur ons een MAIL. want plekken zijn beperkt!


25-02-2020:

~ Aankondiging auteur! ~

De laatste schrijver die we mogen aankondigen is Garvin Pouw!
Hij is 28 maart ook aanwezig, van 11.00-16.00, met natuurlijk zijn prachtige High Fantasy boeken.

Even voorstellen:
Garvin is iemand die gedurende zijn adolescentie een eigen fantasiewereld heeft bedacht, Valtada genaamd, welke zich gaandeweg is gaan ontwikkelen tot een levenslang project. Hoewel hij oorspronkelijk zijn wereld middels dagboeken en tekeningen vormgaf besloot hij de vele verhalen van Valtada omstreeks zijn 18e jaar in romanvorm op te schrijven. Niet direct met het oog op uitgeven, maar vooral met als doel het weergeven en vereeuwigen van een wereld die hem dierbaar is. Een klus die hem inmiddels zestien manuscripten heeft opgeleverd, zonder ooit om inspiratie verlegen te hebben gezeten. ‘Schaduwkoningin’, die eind 2017 in het project Boek10 van Godijn Publishing is opgenomen, is zijn debuut.

Garvin is geboren in 1977, momenteel woonachtig in Arnhem, gelukkig getrouwd met Leonie en vader van twee fantastische dochters.

Kijk ook eens op zijn Facebook groep Valtada.
Je krijgt hier informatie over de romans 'Schaduwkoningin', 'De Vervloekte Roeping', 'Het Eerste Eiland' en 'Schimmenstorm', maar er zijn ook plaatjes en schrijffragmenten te vinden uit de inmiddels 16 delen tellende Valtada-reeks die nog niet zijn uitgegeven. Ook kan je hier terecht met al je vragen over achtergronden van Valtada, want deze fantasywereld is na zo'n 20 jaar schrijven uitgewerkt tot in de puntjes! Bekijk vooral de notities en de uitgewerkte tijdlijnberichten! Illustraties zijn (met uitzondering van de boekcovers) allemaal van Garvin's hand.

Kom zaterdag 28 maart ook naar de Blokhuispoort en ontmoet Garvin en vele andere gave auteurs en ga naar huis met een tas vol nieuwe avonturen en magische werelden!


25-02-2020:

Ons bijzondere Schrijf- & Boekfestijn wordt vast gelegd door een bijzondere fotografe <3
Wij hebben Hetty van Mierlo leren kennen op de diverse Fantasy Festivals waar wij hebben gestaan met onze boeken collectie en zij maakt prachtige foto's.
Uit het leven gegrepen, bijzondere momenten legt zij ongezien vast, om zo een speciale blijvende herinnering te hebben aan een onbewust magisch mooi moment.

Hetty's eventfotografie, nèt even anders komt 28 maart de magische momenten vastleggen in de Blokhuispoort.

Ongeziene gesprekken tussen boekenliefhebbers, geconcentreerde gezichten tijdens een (schrijf)workshop, glunderende ogen in de draaimolen, auteurs met druk pennende vingers, een verhalenverteller met luisteraars die aan zijn lippen hangen en volle boekentassen die weer mee naar huis gaan met gelukkige nieuwe eigenaren.

Kom ook! Dit wil je niet missen toch? :) 

*Foto gemaakt door Hobbyfotograaf Appie Assen

 

05-03-2020:

Niet alleen Dutch Venture Publishing en Godijn Publishing sponsoren toffe boekenleggers voor onze goodie bags, ook kreeg ik net een goed gevulde doos binnen van Veltman Boeken & Meer met niet alleen toffe boekenleggers maar nog veel meer gave dingen! :D

Ga jij zorgen dat je één van de eerste 30 bezoekers bent? Zeker aan te raden ;) 

11-03-2020:

~ Time Table! ~

Yes, het tijdschema met alle workshops en lezingen etc. is klaar! Ik deel hem hier graag met jullie zodat je alvast kan gaan kijken wanneer je wat wil gaan doen.

Ik wil hier ook nog even vermelden, dat er een kans is dat er vanuit de regering gezegd wordt, dat de evenementen moeten worden afgelast i.v.m het corona virus. Mocht dit zover komen, dan laten we jullie dat natuurlijk weten.

Even wat meer info:
* Bij de creatieve workshops is er per keer ongeveer plek voor 9 mensen.
* Bij de schrijfworkshops in de binnencel op de eerste verdieping is er per keer ongeveer plek voor 5 mensen. Mocht er meer animo zijn voor een bepaalde schrijfworkshop, dan kan er worden uitgeweken naar een openluchtcel op de begane grond, deze zijn ruimer. Het is handig om iets van een notitieboekje of je mobiel bij je te hebben om dingen te noteren. Bij veel workshops zal hier ook voor gezorgd worden, maar het is altijd fijn om wat bij je te hebben! 😊😊
Abe de Verteller zal 3 keer een andere Nederlandse of Friese sagen uit zijn repertoire vertellen en Michèl Admiraal a.k.a Koning Michaelis, zal 2 keer iets anders voordragen uit eigen werk.

⭐⭐⭐⭐⭐

*Duurzaam verpakt.
*Persoonlijke aandacht.
*Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
*Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
*Bookish goodies & Boekenbonnen
*Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd
*Brievenbuspakket €4,- & pakketpost €6,05
*Gratis verzenden vanaf €100,-

Gastenboek

  • 29-04-2020 - Afgelopen zaterdag EINDELIJK de persoonlijke + april mysterie box open...  lees meer
  • 14-04-2020 - Ooohhh wauw!! Vandaag mn box ontvangen! Samen met nog n...  lees meer
  • 04-04-2020 - Zijn de boekenlepels waterbestendig? lees meer
Plaats een bericht

Boekenpost

Meld je hier aan voor onze boekenpost en ontvang 10% korting & onze AnderWereld Reading Challenge 2020!
Aanmelden

Aanbieding

© 2014 - 2020 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.