persoonlijke box anderwereld

Hoe wordt een Persoonlijke Mystery Box samengesteld?

Door Nine

Ik ben blij dat we de Mystery Boxen in februari 2018 hebben gelanceerd! Ik vindt het één van de leukste dingen; een persoonlijke box samen stellen voor iemand. Helemaal bedacht naar hun wensen en voorkeuren.
Ik zal bij het begin beginnen.

Wanneer je bij ons een Persoonlijke Mystery Boekenbox wil bestellen kan je al gelijk kiezen tussen een paar opties.
Lees je in het Nederlands of in het Engels en in welke prijsklasse wil je de box?
Je kan kiezen voor €10 tot â‚¬25,- voor de kids boxen en voor €15 tot €100,- voor de volwassen boxen.
Als je je bestelling plaatst, vragen we naar de genres die je er graag in zou willen en ook waar je absoluut niet van houd.

Hou jij veel van goodies of heb je liever meer boeken? Dit kun je ook aangeven, wij houden met alles rekening. Twee boxen van €15,- kunnen er dus heel verschillend uit zien, ook omdat boeken niet allemaal gelijk zijn in prijs.

Als je bestelling bij ons binnen is, dan sturen wij altijd nog een mailtje na met wat extra vragen. We willen graag van je weten wat je zoal hebt gelezen/of in de boekenkast hebt staan (titels/schrijver). Bijvoorbeeld je favorieten of schrijvers die je echt niet leuk vindt. Ook vinden wij het altijd handig om een goodreads en/of Hebban account link te ontvangen, mocht je die hebben.

Hierna nemen wij ongeveer een week de tijd om de boeken te bedenken/zoeken, waarvan wij denken dat jij ze tof gaat vinden. We kijken naar jouw opgegeven genres, naar jou favorieten en halen de door ons bedachte boeken door jou goodreads/Hebban lijstje als je die hebt.
Ook de goodies/kleinigheidjes proberen we zoveel mogelijk aan te passen, aan wat wij denken dat jij leuk vindt. Deze zullen wat meer algemeen te maken hebben met boeken/fantasy in tegenstelling tot de goodies die in een Nieuwe Mystery Boekenboxen zitten, deze worden echt bijpassend bij het boek gemaakt.

Als alles uitgezocht is, pakken we de boeken in en zetten er diverse hints op, om zo een tipje van de sluier te geven. Ook de goodies worden leuk verpakt, zo is het echt een boekig-feestje in een doos. Een pracht cadeau om uit te pakken.
Je hebt jouw persoonlijke box ongeveer met een week in huis.

Ik vertel in dit filmpje op Facebook ook hoe ik de boxen samenstel, alleen we zitten inmiddels alweer 2,5 jaar op een andere plek, met een heuse boekwinkel aan huis, dus hoef ik (bijna) niet meer door dozen heen ;).

Laat jij jezelf of iemand anders ook verrassen?

Deze bloggers gingen je voor:
Novelish boekenblog
Boekenreviews Liesbeth
Books of Hope and Dreams
Zwart Raafje
Zon & Maan
Bright Blue Books

Voorbeeld van 2 kids boxen nog ingepakt:

2 kids boxen

Een volwassen box en een kids box ‘unboxed’:

Volwassen & kids box
Fantasy box
Thriller box