De-AnderWereld-Zomerlezen-Bingo-voor-volwassenen

ZomerLezen met de AnderWereld Bingo

ZomerLezen met de AnderWereld Bingo

Voor kinderen én volwassenen!

14 juli 2022 door Nine.

Op dit moment heeft het midden van het land al vakantie en zal de grote vakantie morgen beginnen voor het Noorden. Onze kids moeten nog een weekje door ‘ploeteren’, ik merk dat ze er moeite mee hebben en dat het écht de laatste loodjes zijn, voordat ze even helemaal niks meer moeten.

Ook ik kijk er wel naar uit, tuurlijk de ochtend zal ik gewoon werken en de winkel is dan ook open, maar ik heb in de vakanties de afspraak met de kinderen dat we in de middag wat leuks met z’n allen doen. Totdat Sebastiaan ook vakantie heeft en we ook daadwerkelijk even op vakantie gaan, naar het mooie Bretagne.

Deze week kreeg Sirius al een leesbingo mee naar huis, hartstikke leuk natuurlijk, al hoeft hij niet gestimuleerd te worden om te lezen, want dit doet hij al heel graag en Orion ook. Desalniettemin is dit een super leuk idee voor als je kind wel wat meer moeite heeft met lezen of er (nog) niet echt de fun van in ziet. Als ze dan in aug/sept weer moeten beginnen, hebben ze niet zo’n last van een zomer lees dip.
Waarom lezen zo belangrijk is voor kinderen, lees je weer in een andere blog van ons.
Wat ook heel leuk is om ‘t lezen te stimuleren, is een nieuw AVI leesboek, deze zijn t/m 30 september allemaal afgeprijsd van €9,99 naar €7,50!

Vorig jaar hadden we de ZomerLezen Bingo voor de kids al gemaakt en dit jaar kreeg ik het idee dat dit ook gewoon super leuk is voor volwassenen! Waarom zouden hun alleen zo’n toffe bingo vol mogen lezen en wij niet?? Van het een kwam het ander en tadaa, zie HIER het resultaat ?

Dit jaar doen we het ook nog eens een beetje anders, want we hangen aan beide bingo’s een beloning!

Lever een ingevulde bingo kaart vóór 3 september in en krijg:

  • een kortingscode voor 10% korting op alles in onze shop als je minimaal 1 rij (horizontaal/verticaal of diagonaal) hebt ingevuld +
  • kans op een Mystery Book Date als je de hele bingo kaart vol hebt!

Dit maakt het allemaal nog leuker toch? Om de uitdaging er wel een beetje in te houden is het de bedoeling bij de volwassenen dat je in ieder hokje een ander boek invult ?

Altijd leuk als je op Social Media deelt dat je mee doet en welke boeken je leest, kunnen we wellicht onze TBR nog wat aanvullen.

HAPPY READING!

Klik op de afbeelding om de AnderWereld ZomerLezen Bingo te downloaden!
De waardering van www.anderwereld-magie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 273 reviews.