Vorige Mystery Boekenboxen

Op deze pagina zie je de Mystery Boeken boxen van de afgelopen maanden. Like what you see? Klik dan door naar de Mystery Boekenboxen van deze maand.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Juli – YA Fantasy ~

👻 ‘Cassidy Blake, boek 1; Stad vol Geesten’, van Victoria "V.E." Schwab *Special Edition, Boekerij .
👻 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing (dit keer een glow-in-the-dark-spookje) dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
👻 Rilassato zorgt dit jaar voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Wordt ook een ‘Tussenreiziger’ net zoals Cassidy.
👻 Dit gave kaarsje kan shinen in je boekenkast of heerlijk gebrand worden tijdens het lezen. Speciaal gemaakt door MoonyCandles .
👻 Een veer bemachtigd van de Rode Raaf, waar je nu mee kan schrijven…wie weet wat er op het papier komt. Speciaal gemaakt door Nature’s Gift.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Juli – Fantasy Romance ~

🌺 ‘Hades x Persephone, boek 1; A Touch of Darkness’ van Scarlett St. Clair , Zomer & Keuning * Special Edition met prachtige sprayed edges.
🌺 Een prachtige set boekenleggers van Hades & Persephone, gemaakt door Till and Dill .
🌺 Laat de lente je omringen met dit heerlijke ‘Persephone’ badzout (ook voor voetenbadjes) met lavendel. Gemaakt door Sara bedankjes (je kon rozig of wit badzout hebben in je box).
🌺Tijdens dat (voeten)bad of het lezen (of wanneer je dat tegelijkertijd doet 😉) kan je ook dit heerlijke kaarsje branden. Speciaal gemaakt door MoonyCandles (op de foto staat ook het kaarsje van de andere box).
🌺 Laat zien dat de lente nog wel kan ontkiemen met dit bloemenpotje. Met klaprozen zoals op de cover.
* Foto gemaakt door Cindy Kroon.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Juni – Dystopische YA ~

💣De Verandering’ (gesigneerd!), van Esmee Koopman, Novel Rebels Uitgevers .
💣 Auteursbrief van de auteur.
💣 Gave kaart van de wereld in De Verandering.
💣 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
💣 Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Overleef ook een grote verandering in jouw leven met deze ‘Overlever(s)’ thee.
💣 Bij dat kopje thee kan je dan dit kaarsje branden, kranten nieuws bestaat toch niet meer in een dystopische wereld, en vuur is des te belangrijker! 😉 Gemaakt door Justcandlesonly (Etsy).
💣 Als knipoog naar de bom in het verhaal, kan jij ook los met deze confetti-bommetjes!
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Juni – YA Fantasy ~

🧚‍♀️De gestolen erfgenaam, boek 1’ van Holly Black , Uitgeverij Boekerij * Special Edition.
🧚‍♀️ Neem ‘Eik’ overal met je mee, in de vorm van deze leuke eikel sleutelhanger, speciaal gemaakt door Dromeleijn .
🧚‍♀️ Hollow moon Art - Nelleke Schoemaker heeft Eik & Suren tot leven gebracht in dit super gave artwork, geef jij ze nog kleur? (Je vind andere kleurplaten van haar op onze 'Gratis' pagina.)
🧚‍♀️ Haal de sfeer van Faerie en de natuur in huis met deze elfenlichtjes; toepasselijke eikeldopkaarsjes, gemaakt door Lovelinez (Etsy).
🧚‍♀️ Bij die sfeer hoort ook nog een geur, die krijg je met deze heerlijke scented cube met de geur van amber (warme, volle en sensuele houtachtige geur). Door Arom Suave .
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Mei – (YA) SciFi ~

☢️Omen’, een bundel van 9 verschillende auteurs uit Europa, Dutch Venture Publishing .
☢️ Twee gesigneerde bookplates, van 3 verschillende auteurs én auteursbrief van de NL auteur (Cathinca van Sprundel , Lara Reims en Joanne Carlton = Sandra J. Paul - auteur)!
☢️ In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken. De verrassing die er dit keer in zit is een knipoog naar het derde verhaal.
☢️ Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Geniet van een kopje ontspannende ‘Stress down’ thee, om te bekomen van de Apocalyps.
☢️ Bekomen van de stress en weer helder in het hoofd? Schrijf jouw overlevingsplannen in dit notitieboekje. Speciaal gemaakt door Graphecx (Etsy).
☢️ Leuk het notitieboekje op met deze gave washi tape, die linkt naar alle internationale verhalen, gemaakt door Esthy’s Creations.
☢️ Zijn er verstekelingen meegekomen in de box? Gauw weg ermee, voordat hetzelfde gebeurd als in het derde verhaal! 😉

~ Unboxing Mystery Boekenbox Mei – Epic Fantasy ~

Deze was heel erg vertraagd omdat het boek een maand was uitgesteld. Maar wat in het vat zit verzuurd niet en deze box was zeker het wachten waard! ❤

🌊 ‘De Val van Númenor’, van J.R.R. Tolkien, Boekerij .
🌊 Sir Alan Lee heeft weer zijn geweldige tekeningen gesigneerd en opgestuurd speciaal voor in deze box. Er zijn een paar verschillende, welke heb jij?
🌊 Om af en toe even een pauze te kunnen nemen, gebruik je natuurlijk deze geweldige houten boekenlegger. Speciaal gemaakt door LegendFairy.
🌊 In die pauze drink je jouw favoriete drank in deze gave mok met een prachtig artwork, waarin het verhaal van de Val van Númenor in glas-en-lood verteld wordt. Speciaal gemaakt door ARTemis ontwerpen en gedrukt door Smitseonline.nl.
🌊 Die mok zet je natuurlijk op deze super toffe Tolkien onderzetter met gouden accenten, speciaal gemaakt door LegendFairy.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox April – YA Historische Thriller ~

In april gingen we met het genre een beetje out of the box, maar tjonge wat viel deze in goede aarde!
Wat zat erin?
🗡‘Unlikable’ (met gesigneerde bookplate/boekenlegger!), van Lotte van den Noort - Auteur , Uitgeverij Hamley Books .
🗡 Een gesigneerde bookplate, gesigneerde boekenlegger én brief van de auteur!
🗡 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
🗡 Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Neem ook een heerlijk kopje ‘Afternoon Tea’ zoals de Engelsen dat deden in die tijd.
🗡 Letters & Lights heeft de duistere persoonlijkheid van Jack the Ripper in een kaarsje gegoten. Gelukkig ruikt hij wel lekker 😉.
🗡 Houd jouw gelezen boeken bij op jouw persoonlijke Library card, in the sfeer van het boek. Gemaakt door Lil Magic Store en ze gaf ook een kortingscode mee speciaal voor in de box voor 10% korting in haar shop.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox April – Adult Fantasy Romance ~

We hadden in april weer eens een Engelse box, mocht jij ook graag eens een Engelse box in een ander genre willen, laat het ons weten!
💙 ‘The Chrysocolla Chronicles, book 1’, van Courtney E Quinn.
💙 Een brief van de auteur.
💙 Hoe kan het ook anders dat bij het eerste deel van the Chrysocolla Chronicles een Chrysocolla steen komt! Deze steen hoort vooral bij het Hartchakra, maar heeft heel veel mooie werkingen. Zie het bijgesloten briefje van Dan a Run .
💙 Tijdens het lezen van de spicy scenes heb je af en toe wat verkoeling nodig! Deze blikkoeler (beide kanten bedrukt) houd jouw drankje koel en de onderzetters passen er perfect bij 😉 Ontwerpen door AnderWereld en gedrukt door Smitseonline.nl (We hebben nog 2 sets!)
💙 Gebruik deze handige boekenlegger om jouw boeken te voorzien van annotaties. Gemaakt door Lil Magic Store en ze gaf ook een kortingscode mee speciaal voor in de box voor 10% korting in haar shop.
💙 Deze sticky tabs kunnen gelijk in gebruik genomen worden bij de boekenlegger.
*Foto gemaakt door Cindy Kroon.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Maart – Fantasy ~

Wat zat er in de abonnement box van maart?
❤ ‘Uit de Hemel gevallen’ (met gesigneerde bookplate!), van Patsi Desiree , Davey Jones Publishing .
❤ Alle opbrengsten van het boek gaan naar School Elzenhof in Aarschot; gespecialiseerd in onderwijs voor kinderen met leer-, gedrags- en autismespectrumstoornissen.
❤ Een brief en een kleinigheidje van de auteur.
❤ In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
❤ Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Dit keer heeft een belangrijk personage de spotlight gekregen…’ Lucifer Morningstar’.
❤Lippen wat droog geworden door heethoofd Lucifer? Met deze heerlijke lipbalm met lavendel verzorg je die schrale lippen en worden ze weer ‘Vleugelzacht’. Gemaakt door Forest Fragrances .
❤ Even pauze van het lezen? Gebruik dit boekenlint met engelenvleugel eraan, om je te laten zien waar je bent gebleven. Speciaal gemaakt door Letters & Lights .
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Maart – YA Dystopisch ~

⬜️ ‘Duizend & Ik’ van Yorick Goldewijk , Uitgeverij Ploegsma .
⬜️ De sfeer van dit bijzondere boek, willen we meer bij jou binnen laten komen, dus als eerste deze onderzetter met de cover erop, speciaal gemaakt door LegendFairy.
⬜️ De witte torens van Surdus, die je ook al zag afgebeeld op de onderzetter, zie je nu ook terug in je tuin/balkon, als bijenhotel, speciaal handgemaakt voor deze box door Nature’s Gift.
⬜️ Even pauze van het lezen? Gebruik dit boekenlint met bedel, is het een Acht of het symbool van oneindigheid…? Gemaakt door Letters & Lights .
⬜️ In die pauze kan je even lekker verwend worden onder de douche door deze zeep, ‘Acht; blijf altijd jezelf’, handgemaakt door Forest Fragrances .
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Februari – Fantasy ~

❄️'Het geheime dierengenootschap, boek 1’, van Luke Gamble , LS Amsterdam .
❄️ Een brief van de auteur, een gave grote poster én een bijpassende boekenlegger!
❄️In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
❄️ Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Dit keer heeft de bijzondere dierenarts uit het boek de samenstelling van zijn speciale Himalaya Blend vrijgegeven voor deze box.
❄️ Uit de Himalaya komt ook dit zout blok met heel veel zuiverende eigenschappen, super voor op je nachtkastje bijvoorbeeld. Van Mirthe’s Cottage .
❄️ Iets noteren wat je niet wil vergeten? Dit draakje op het notitie blokje helpt je daarbij. Gemaakt door Bookish Goods .
❄️ Na het lezen kan je je fantasie uitleven op deze koekjes en een Yeti creëren! (en daarna van te smullen natuurlijk) Omdat het hier natuurlijk warmer is dan de Himalaya, zal hij gesmolten zijn… 😉
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Februari – YA Historische Romance ~

🌹 Verboden Duet, boek 1; ‘Dochter van de Scharlaken Rozen’ *Special Edition, van Chloe Gong Author , Uitgeverij Boekerij .
🌹 Bijpassende gave grote poster van de Boekerij.
🌹 Deze (scharlaken) roos staat niet alleen mooi, hij bevat ook nog iets anders wat je kan laten groeien, gemaakt door Dromeleijn .
🌹 Wil je niet alleen in je tuin/balkon mooie bloemen, maar ook binnen, gebruik dan deze mooie stickers ‘Boeken & Bloemen’ van Magic and Books (Etsy & Instagram).
🌹Dromeleijn heeft ook nog een prachtige boekenlegger gemaakt, met bijpassende minaturen.
🌹 Door al die spanningen tussen de twee bendes in het boek, kan je wel een kopje ‘Tension Tamer’ gebruiken! Hier past zo’n heerlijk stukje Red Velvet chocola ook goed bij.
* Foto's zijn van de ondernemers zelf.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Januari – YA Fantasy ~

💛Boek: ‘Alizeh. De duistere profetie’ van Tahereh Mafi , Blossom Books .
💛 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
💛 Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Dit keer zit er een multi fruit blend in die wij goed vonden passen bij Perzië met de naam Alizeh.
💛 Lees je wel eens in bad? Doe dat nu dan met een heerlijke bruisbal van @Nuven, er zijn diverse varianten, in diverse kleuren van de cover. Welke heb jij? Show het in een unboxing op social media!
💛 Het Papieren Zwaard heeft speciaal voor deze box een sticker ontworpen van de hoofdpersoon Alizeh.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Januari – Fantasy YA ~

🖤 ‘De prins van Toorn’ *Limited Edition, van Kerri Maniscalco , Uitgeverij Boekerij .
🖤 Een heerlijk duistere sleutelhanger met quote uit het boek, gemaakt door Dromeleijn .
🖤 Ook bij dit boek kan je een heerlijk bijpassend kaarsje branden als je aan het lezen bent! Letters & Lights heeft een speciale ‘Kingdom of the Wicked’ kaars gemaakt, met de geur van basilicum en mandarijn en met glitters door de hele kaars heen.
🖤 Even pauze? Gebruik deze prachtige boekenlegger met quote uit het boek. Ontworpen door Bewitching bookmarks .
🖤 In die pauze kan je lekker deze Italiaanse koekjes bakken, helemaal niet moeilijk en lekker om nog meer in die Italiaanse sfeer te komen.
🖤 Geen zin om zelf te gaan bakken? Dan heeft Choc'Suzette iets heerlijk duisters gemaakt voor je; 2 skulls (wit en pure chocolade) en chili-Kaneel melkchocolade stukken.
🖤 Hou jij ook zo van de enemies-to-lovers trope? Dan weet jij wel raad met deze toffe sticker, gemaakt door Het Papieren Zwaard.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.
Informatie:

Post en bezoekadres winkel aan huis:
Stationstraat 45
5131 BM Alphen

T: 06-30196514
M: anderwereld@ziggo.nl

KvK: 58630384
BTW: NL002118831B18
Over ons:

Wie zijn wij?
Contact & Inkoop
Algemene voorwaarden
Retourneren
FAQ
Klacht?
Ons Privacybeleid

Betalingsmogelijkheden:
Vooraf overmaken, Klarna, onder rembours betalen, IDEAL en Bancontact