Op deze pagina zie je de Mystery Boeken boxen van de afgelopen maanden. Like what you see? Klik dan door naar de Mystery Boekenbox van deze maand.

~ Unboxing Nieuwjaarsbox ~

Deze box was een samenwerking tussen Esthy’s Creations en AnderWereld.
Nine van AnderWereld liep al langer met het idee om weer een speciale Nieuwjaars box te maken en dan voor mensen die het jaar goed boekig willen starten met een Bookjournal kit.

Ook voor mensen die het nog helemaal niet kennen en het willen leren. Esthy wou ook al langer stickers etc. ontwerpen voor mensen die een bookjournal bij houden. Esthy heeft dus alles ontworpen en gemaakt. Sommige speciaal voor deze box, sommige komen uit haar bestaande collectie die wij er goed bij vonden passen. Zo is deze super leuke box ontstaan:

📒 Natuurlijk een gave, vierkante, journal. Hardcover, okergeel en heel toepasselijk een stapel boekjes en kopje thee op de voorkant.
📒 17 (!!) stickervellen om jouw journal mee te gaan vullen, hier kan je ongeveer 6 maanden mee vullen.
📒 2 verschillende washitapes.
📒 Als je met de pre-order actie had besteld, kreeg je een hele toffe en handige extra in jouw mailbox; Esthy heeft namelijk een ‘Inspiratieboekje Book Journalen’ voor jou gemaakt, hierin krijg je uitleg hoe je kan beginnen, wat je er allemaal in kan zetten en meer.
📒 Op de laatste bladzijde van het inspiratieboekje staat ook nog een kortingscode voor Ethy’s Creations, om zo voordelig de rest van je journal te vullen.
📒 Esthy is ook nog druk bezig met het maken van een uitgebreide online bookjournal cursus en de eigenaren van deze box, krijgen zodra deze af is en online staat, nog een kortingscode daarvoor in de mail.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Christmas Advent Box ~

🎅 Dag 1: De retelling van dit verhaal is een stuk duisterder, en die sfeer kan je nu ook in je boom of huis hangen met deze dark Sugar Plum Fairy, natuurlijk nog wel met wat roze accenten 😉 Handgemaakt door Nature’s Gift.
🎅Dag 2: In deze donkere maanden en zeker ook als je wat duisterdere boeken leest, is het fijn om het zonlicht en daarmee de magische stralen van een regenboog bij je naar binnen te laten schijnen met deze gave regenboog raamsticker van Happy Whatever Cards . De tekst op de sticker is een fijne tegenhanger van de duisternis in het boek… ‘Here comes the sun’.
🎅 Dag 3: Books, books, everywhere books! Hoe schattig zijn deze mini boekenzeepjes? Je kan ze verspreiden door je huis, of allemaal bij elkaar houden in de leuke bol. Geniet van de fijne geur. Speciaal handgemaakt door SoapStories.
🎅 Dag 4: De magische Nutcracker is vastgelegd in dit mooie sfeerlichtje handgemaakt door Dromeleijn .
🎅 Dag 5: Boeken blijven de trouwste vrienden van een booklover. Dat laat je ook zien met dit tegeltje; ‘There is no friend as loyal as a book’. Speciaal handgemaakt door Studio Deqo (Etsy).
🎅 1e Kerstdag: ‘The Kingdom of Sweets’ van Erika Johansen, Bantam Books .
🎅 Als je de box in de pre-order periode had besteld, kreeg je er een extra cadeau bij! Dit was of 1 van de 2 mokken of een lichtjes fles in het rood of wit.
*Foto gemaakt door Cindy Kroon.

~ Unboxing Kerst Advent Box ~

🎄 Dag 1: Haal de sfeer en magie van boeken in jouw boom met dit Kerstornament! Handgemaakt door Dromeleijn .
🎄Dag 2: Laat het licht en daarmee de magische stralen van een regenboog bij je naar binnen schijnen met deze gave regenboog raamsticker van Happy Whatever Cards . De tekst op de sticker helpt jou iedere uitdaging aan te gaan net zoals de hoofdpersoon uit het boek… ‘You got this!’
🎄 Dag 3: Als je een echte booklover bent, wil je het liefst in alle kamers van je huis boeken hebben! Dat gaat nu ook lukken in de badkamer (of wc) met deze boekzeep, speciaal handgemaakt door SoapStories .
🎄 Dag 4: Wanneer het donker wordt geeft dit sfeerlichtje jou een extra boekenkast! Speciaal handgemaakt door Nature’s Gift.
🎄 Dag 5: Je kan nooit genoeg boeken hebben toch? Dat laat je ook zien met dit tegeltje; ‘It’s not hoarding if it’s books’. Speciaal handgemaakt door Studio Deqo (estsy).
🎄 1e Kerstdag: ‘De kerstboekwinkel’ van Jenny Colgan , Lsamsterdam .
🎄 Als je de box in de pre-order periode had besteld, kreeg je er een extra cadeau bij! Dit was of 1 van de 2 mokken of een lichtjes fles in het rood of wit.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox December ~ Graphic Novel YA Fantasy ~

🎨Delfts Grauw’, van Mascha Schoonakker en getekend door Bibi van Leeuwen, Dutch Venture Publishing
🎨Het boek bevat een gesigneerde bookplate, er zit een auteursbrief bij én een gave bijpassende boekenlegger met bedel!
🎨 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
🎨Rilassato zorgt dit jaar voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Laat je verwarmen door deze ‘Delftse melange’.
🎨 Breng deze grauwe boekenlegger tot leven met de kleuren van jouw keuze, speciaal gemaakt door Dromeleijn.
🎨 Met deze boekenpin in ‘Delftsblauwe’ kleuren laat jij de wereld jouw liefde voor boeken en kleuren zien 😉 Gemaakt door Studio Pins & Paper.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox November ~ Fantasy ~

✨‘Wake; De Laatste Uren van het Jaar’, van Petra Doom , Morgan Blade, Pen Stewart , Mathias Maho & Balcaen Dimitri , ReadMore – Publishing House.
✨ Het boek is gesigneerd door alle auteurs en er zit een speciale auteursbrief bij.
✨ In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal van Tai past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
✨Rilassato zorgt dit jaar voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Laat je verfrissen door deze ‘Midzomer’ thee.
✨ Alle feestdagen bij elkaar op een stickersheet, speciaal gemaakt door Loeff Bureau Creative.
✨ Eer Stingy Jack door deze zaden te planten en volgend jaar een prachtige Jack-o’-lantern te maken!
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Bookbox November – Fantasy ~

⏳The Timekeeper Chronicles , book 1 (en naar keuze ook boek 2), Robert Kroon, Kroon Writing.
⏳ De boeken zijn gesigneerd en er zit een auteursbrief bij.
⏳ Wil je even checken waar het verhaal zich ook alweer bevind? Stop dan eerst even de boekenlegger in je boek en kijk dan op de mooie landkaart waar je je bevind.
⏳ Om buiten het lezen nog een stukje van het Fantasy avontuur mee te nemen kan je deze pen gebruiken met de naam van een van de zwaarden.
⏳ Ben je helemaal in de ban van al die zwaarden? Plak dan deze zwaarden van Het Papieren Zwaard overal op!
⏳ Neem je boek mee als je op pad gaat in deze gave totebag met alle elementen uit het boek erop. (Of doe je boodschap erin) Artwork van illustrator van de boeken en gedrukt door Smitseonline.nl.
*Foto gemaakt door Nine van AnderWereld.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Oktober ~ Cozy Mystery ~

👻Geesten van het Zuiden’, van Angie Fox, Dutch Venture Publishing.
👻 Mét gesigneerde bookplate en auteursbrief!
👻 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
👻Rilassato zorgt dit jaar voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Deze bijzondere thee neemt je mee naar het landgoed waar het allemaal gebeurd.
👻 Weer de geesten uit jouw huis met dit DIY pakket voor een geesten-verdrijver. Handgemaakt door Nature’s Gift.
👻 Als je druk bezig bent met ’t DIY pakketje, stop je natuurlijk deze spoooooky magnetische boekenlegger tussen de bladzijdes. Gemaakt door The Dutchess Reads .
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing English Halloween Bookbox ~

☠️Masters of Death´, van Olivie Blake, Tor Books .
☠️ Haal de spooky Halloween sfeer extra in huis door deze Grafsteen van een verre voorouder een plek te geven tussen jouw Spooktober TBR… handgemaakt door Nature´s Gift.
☠️ Stuur mede spooky liefhebbers deze ansichtkaarten (6 verschillende stuks), met artwork dat bij het boek hoort. Artwork is aangeleverd door de uitgever. (We hebben nog een paar sets in de shop!)
☠️ Een super gave etui om van alles in te bewaren, helemaal in stijl! Gemaakt door Bookdragonmarit .
☠️ En als je jezelf dan toch los moet scheuren van het boek, stop je natuurlijk deze gave magnetische boekenlegger erin. Gemaakt door The Dutchess Reads.
*Foto gemaakt door Marianne van Tol.

~ Unboxing Kinderboekenweek Box ~

✨‘Joris en de geheimzinnige toverdank’, van Roald Dahl, Uitgeverij De Fontein.
✨ Na of tijdens het lezen van dit boek wil je natuurlijk zelf aan de slag met toveren!
Dat kan hiermee:
1. Zakje ‘vieze’ ingrediënten voor je toverdrank.
2. Een wel hele speciale en magische pollepel om alles goed door elkaar te roeren.
3. Doe alvast deze ketting met toverdrank om je nek, voor wat extra magie.
4. Ben je klaar met je toverdrank? Dan kan je ook nog deze magische toverboontjes gaan planten.
Alles gemaakt door Nature’s gift & AnderWereld.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Mystery Boekenbox September – YA Fantasy ~

👹Demonenjager’ (met gesigneerde bookplate!), van Sara Marino, Dutch Venture Publishing .
👹 Een auteursbrief in het Italiaans en natuurlijk een vertaalde 😉
👹 Een prachtige pentagram voor in jouw huis, handgemaakt door Nature’s Gift (het waxinelichtje kan je er naar wens bij zetten). De 5 punten staan voor de vier windrichtingen en de innerlijke wereld, of voor vuur, aarde, water, lucht en het bovennatuurlijke. Het is door de vijf punten een symbool van verbinding van de menselijke geest met de aspecten van de natuur. Kwade geesten en andere negatieve krachten zijn machteloos wanneer ze met het pentagram worden geconfronteerd, terwijl goede krachten er juist door worden aangetrokken.
👹 Deze donkere, met een knipoog naar de hel en de demonen, kaars brandt sfeervol tijdens het lezen en laat lekker wat ‘bloed’ druipen. (Hier hebben we er nog een paar van in de shop!)
👹 En als klap op de vuurpijl; deze prachtige booksleeve, speciaal gemaakt door Gwen’s Creative Corner. De blaadjes verwijzen naar een rode demon die heel erg geïnteresseerd is in planten… (hier hebben we er nog een paar van in de shop!)
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox September – Fantasy-SciFi ~

🤖 ‘Het Boomhuis in het box’, van TJ Klune , Uitgeverij Volt .
🤖 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
🤖Rilassato zorgt dit jaar voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Deze heerlijke ‘Familie Lawson’ thee neemt je mee naar het bos waar zij wonen.
🤖 Neem je even pauze van het lezen? Stop dan deze dromerige boomhut boekenlegger van Klijne krabbels (Estsy) tussen de bladzijdes.
🤖 Neem ook een stukje van de familie Lawson met je mee met deze robot sleutelhanger van Studio Deqo Shop (Etsy).
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Augustus – Fairytale Fantasy ~

🌳Sprookjesjager, deel 3; In het bos daar woont de jager’ (gesigneerd!), van Marijke F. Jansen. Je kon hier deel 1 & 2 ook bij bestellen.
🌳 Auteursbrief van Marijke én een speciaal kort verhaal in die wereld; ‘Mondkapje’.
🌳 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing (dit keer een Rapunzel boek/haarclip) dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
🌳Rilassato zorgt dit jaar voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Een zwarte rozenthee met de sprookjesachtige naam ‘BeauTEA & the Beast’.
🌳 Leef je helemaal in, in Billie die doof is, door de oordopjes in te doen en je de mini cursus gebarentaal eigen te maken. Speciaal gemaakt door Marijke.
🌳 Deze speciale bloem wordt in het boek geplant door de andere hoofdpersoon. Laat jij hem ook bloeien?
🌳 Boven de hoofdstukken staan tekeningen, gemaakt door Eóin de Zwaan (man van Marijke) en een van de tekeningen is omgezet in een gave houten pin door LizzyLeone.
🌳 Dit laatste item mag je pas openen nadat je het boek hebt gelezen! Daarin staat ook wat het is 😉
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Augustus – YA Fantasy ~

🌳‘Klok van Seizoenen’ (gesigneerd!), van Claudia Boon
🌳Een bijpassende boekenlegger, artprint en auteursbrief van Claudia.
De goodies zijn natuurlijk geïnspireerd op de vier seizoenen en wijken uit het boek:
💐 Een bloemige Lente thee ‘Lentewijk’ van Eleoflora .
🌞 Een heerlijk tropisch zomer zeepje ‘Zomerwijk’ van Eleoflora .
🍁 Waxmelts ‘Herfstwijk’ (die je ook in je stofzuiger kan stoppen) met een heerlijk herfstige geur in de vorm van esdoornblaadjes, speciaal gemaakt door Skullding Hot .
❄️Verzorg je lippen in de winter met deze fijne lipbalm ‘Winterwijk’ gemaakt door Runes & Relics (Etsy).
*Foto gemaakt door fantasie.doet.lezen.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Juli – YA Fantasy ~

👻 ‘Cassidy Blake, boek 1; Stad vol Geesten’, van Victoria “V.E.” Schwab *Special Edition, Boekerij .
👻 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing (dit keer een glow-in-the-dark-spookje) dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
👻 Rilassato zorgt dit jaar voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Wordt ook een ‘Tussenreiziger’ net zoals Cassidy.
👻 Dit gave kaarsje kan shinen in je boekenkast of heerlijk gebrand worden tijdens het lezen. Speciaal gemaakt door MoonyCandles .
👻 Een veer bemachtigd van de Rode Raaf, waar je nu mee kan schrijven…wie weet wat er op het papier komt. Speciaal gemaakt door Nature’s Gift.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Juli – Fantasy Romance ~

🌺 ‘Hades x Persephone, boek 1; A Touch of Darkness’ van Scarlett St. Clair , Zomer & Keuning * Special Edition met prachtige sprayed edges.
🌺 Een prachtige set boekenleggers van Hades & Persephone, gemaakt door Till and Dill .
🌺 Laat de lente je omringen met dit heerlijke ‘Persephone’ badzout (ook voor voetenbadjes) met lavendel. Gemaakt door Sara bedankjes (je kon rozig of wit badzout hebben in je box).
🌺Tijdens dat (voeten)bad of het lezen (of wanneer je dat tegelijkertijd doet 😉) kan je ook dit heerlijke kaarsje branden. Speciaal gemaakt door MoonyCandles (op de foto staat ook het kaarsje van de andere box).
🌺 Laat zien dat de lente nog wel kan ontkiemen met dit bloemenpotje. Met klaprozen zoals op de cover.
* Foto gemaakt door Cindy Kroon.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Juni – Dystopische YA ~

💣De Verandering’ (gesigneerd!), van Esmee Koopman, Novel Rebels Uitgevers .
💣 Auteursbrief van de auteur.
💣 Gave kaart van de wereld in De Verandering.
💣 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
💣 Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Overleef ook een grote verandering in jouw leven met deze ‘Overlever(s)’ thee.
💣 Bij dat kopje thee kan je dan dit kaarsje branden, kranten nieuws bestaat toch niet meer in een dystopische wereld, en vuur is des te belangrijker! 😉 Gemaakt door Justcandlesonly (Etsy).
💣 Als knipoog naar de bom in het verhaal, kan jij ook los met deze confetti-bommetjes!
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Juni – YA Fantasy ~

🧚‍♀️De gestolen erfgenaam, boek 1’ van Holly Black , Uitgeverij Boekerij * Special Edition.
🧚‍♀️ Neem ‘Eik’ overal met je mee, in de vorm van deze leuke eikel sleutelhanger, speciaal gemaakt door Dromeleijn .
🧚‍♀️ Hollow moon Art – Nelleke Schoemaker heeft Eik & Suren tot leven gebracht in dit super gave artwork, geef jij ze nog kleur? (Je vind andere kleurplaten van haar op onze ‘Gratis’ pagina.)
🧚‍♀️ Haal de sfeer van Faerie en de natuur in huis met deze elfenlichtjes; toepasselijke eikeldopkaarsjes, gemaakt door Lovelinez (Etsy).
🧚‍♀️ Bij die sfeer hoort ook nog een geur, die krijg je met deze heerlijke scented cube met de geur van amber (warme, volle en sensuele houtachtige geur). Door Arom Suave .
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Mei – (YA) SciFi ~

☢️Omen’, een bundel van 9 verschillende auteurs uit Europa, Dutch Venture Publishing .
☢️ Twee gesigneerde bookplates, van 3 verschillende auteurs én auteursbrief van de NL auteur (Cathinca van Sprundel , Lara Reims en Joanne Carlton = Sandra J. Paul – auteur)!
☢️ In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken. De verrassing die er dit keer in zit is een knipoog naar het derde verhaal.
☢️ Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Geniet van een kopje ontspannende ‘Stress down’ thee, om te bekomen van de Apocalyps.
☢️ Bekomen van de stress en weer helder in het hoofd? Schrijf jouw overlevingsplannen in dit notitieboekje. Speciaal gemaakt door Graphecx (Etsy).
☢️ Leuk het notitieboekje op met deze gave washi tape, die linkt naar alle internationale verhalen, gemaakt door Esthy’s Creations.
☢️ Zijn er verstekelingen meegekomen in de box? Gauw weg ermee, voordat hetzelfde gebeurd als in het derde verhaal! 😉

~ Unboxing Mystery Boekenbox Mei – Epic Fantasy ~

Deze was heel erg vertraagd omdat het boek een maand was uitgesteld. Maar wat in het vat zit verzuurd niet en deze box was zeker het wachten waard! ❤

🌊 ‘De Val van Númenor’, van J.R.R. Tolkien, Boekerij .
🌊 Sir Alan Lee heeft weer zijn geweldige tekeningen gesigneerd en opgestuurd speciaal voor in deze box. Er zijn een paar verschillende, welke heb jij?
🌊 Om af en toe even een pauze te kunnen nemen, gebruik je natuurlijk deze geweldige houten boekenlegger. Speciaal gemaakt door LegendFairy.
🌊 In die pauze drink je jouw favoriete drank in deze gave mok met een prachtig artwork, waarin het verhaal van de Val van Númenor in glas-en-lood verteld wordt. Speciaal gemaakt door ARTemis ontwerpen en gedrukt door Smitseonline.nl.
🌊 Die mok zet je natuurlijk op deze super toffe Tolkien onderzetter met gouden accenten, speciaal gemaakt door LegendFairy.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox April – YA Historische Thriller ~

In april gingen we met het genre een beetje out of the box, maar tjonge wat viel deze in goede aarde!
Wat zat erin?
🗡‘Unlikable’ (met gesigneerde bookplate/boekenlegger!), van Lotte van den Noort – Auteur , Uitgeverij Hamley Books .
🗡 Een gesigneerde bookplate, gesigneerde boekenlegger én brief van de auteur!
🗡 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
🗡 Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Neem ook een heerlijk kopje ‘Afternoon Tea’ zoals de Engelsen dat deden in die tijd.
🗡 Letters & Lights heeft de duistere persoonlijkheid van Jack the Ripper in een kaarsje gegoten. Gelukkig ruikt hij wel lekker 😉.
🗡 Houd jouw gelezen boeken bij op jouw persoonlijke Library card, in the sfeer van het boek. Gemaakt door Lil Magic Store en ze gaf ook een kortingscode mee speciaal voor in de box voor 10% korting in haar shop.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox April – Adult Fantasy Romance ~

We hadden in april weer eens een Engelse box, mocht jij ook graag eens een Engelse box in een ander genre willen, laat het ons weten!
💙 ‘The Chrysocolla Chronicles, book 1’, van Courtney E Quinn.
💙 Een brief van de auteur.
💙 Hoe kan het ook anders dat bij het eerste deel van the Chrysocolla Chronicles een Chrysocolla steen komt! Deze steen hoort vooral bij het Hartchakra, maar heeft heel veel mooie werkingen. Zie het bijgesloten briefje van Dan a Run .
💙 Tijdens het lezen van de spicy scenes heb je af en toe wat verkoeling nodig! Deze blikkoeler (beide kanten bedrukt) houd jouw drankje koel en de onderzetters passen er perfect bij 😉 Ontwerpen door AnderWereld en gedrukt door Smitseonline.nl (We hebben nog 2 sets!)
💙 Gebruik deze handige boekenlegger om jouw boeken te voorzien van annotaties. Gemaakt door Lil Magic Store en ze gaf ook een kortingscode mee speciaal voor in de box voor 10% korting in haar shop.
💙 Deze sticky tabs kunnen gelijk in gebruik genomen worden bij de boekenlegger.
*Foto gemaakt door Cindy Kroon.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Maart – Fantasy ~

Wat zat er in de abonnement box van maart?
❤ ‘Uit de Hemel gevallen’ (met gesigneerde bookplate!), van Patsi Desiree , Davey Jones Publishing .
❤ Alle opbrengsten van het boek gaan naar School Elzenhof in Aarschot; gespecialiseerd in onderwijs voor kinderen met leer-, gedrags- en autismespectrumstoornissen.
❤ Een brief en een kleinigheidje van de auteur.
❤ In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
❤ Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Dit keer heeft een belangrijk personage de spotlight gekregen…’ Lucifer Morningstar’.
❤Lippen wat droog geworden door heethoofd Lucifer? Met deze heerlijke lipbalm met lavendel verzorg je die schrale lippen en worden ze weer ‘Vleugelzacht’. Gemaakt door Forest Fragrances .
❤ Even pauze van het lezen? Gebruik dit boekenlint met engelenvleugel eraan, om je te laten zien waar je bent gebleven. Speciaal gemaakt door Letters & Lights .
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Maart – YA Dystopisch ~

⬜️ ‘Duizend & Ik’ van Yorick Goldewijk , Uitgeverij Ploegsma .
⬜️ De sfeer van dit bijzondere boek, willen we meer bij jou binnen laten komen, dus als eerste deze onderzetter met de cover erop, speciaal gemaakt door LegendFairy.
⬜️ De witte torens van Surdus, die je ook al zag afgebeeld op de onderzetter, zie je nu ook terug in je tuin/balkon, als bijenhotel, speciaal handgemaakt voor deze box door Nature’s Gift.
⬜️ Even pauze van het lezen? Gebruik dit boekenlint met bedel, is het een Acht of het symbool van oneindigheid…? Gemaakt door Letters & Lights .
⬜️ In die pauze kan je even lekker verwend worden onder de douche door deze zeep, ‘Acht; blijf altijd jezelf’, handgemaakt door Forest Fragrances .
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Februari – Fantasy ~

❄️‘Het geheime dierengenootschap, boek 1’, van Luke Gamble , LS Amsterdam .
❄️ Een brief van de auteur, een gave grote poster én een bijpassende boekenlegger!
❄️In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
❄️ Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Dit keer heeft de bijzondere dierenarts uit het boek de samenstelling van zijn speciale Himalaya Blend vrijgegeven voor deze box.
❄️ Uit de Himalaya komt ook dit zout blok met heel veel zuiverende eigenschappen, super voor op je nachtkastje bijvoorbeeld. Van Mirthe’s Cottage .
❄️ Iets noteren wat je niet wil vergeten? Dit draakje op het notitie blokje helpt je daarbij. Gemaakt door Bookish Goods .
❄️ Na het lezen kan je je fantasie uitleven op deze koekjes en een Yeti creëren! (en daarna van te smullen natuurlijk) Omdat het hier natuurlijk warmer is dan de Himalaya, zal hij gesmolten zijn… 😉
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Februari – YA Historische Romance ~

🌹 Verboden Duet, boek 1; ‘Dochter van de Scharlaken Rozen’ *Special Edition, van Chloe Gong Author , Uitgeverij Boekerij .
🌹 Bijpassende gave grote poster van de Boekerij.
🌹 Deze (scharlaken) roos staat niet alleen mooi, hij bevat ook nog iets anders wat je kan laten groeien, gemaakt door Dromeleijn .
🌹 Wil je niet alleen in je tuin/balkon mooie bloemen, maar ook binnen, gebruik dan deze mooie stickers ‘Boeken & Bloemen’ van Magic and Books (Etsy & Instagram).
🌹Dromeleijn heeft ook nog een prachtige boekenlegger gemaakt, met bijpassende minaturen.
🌹 Door al die spanningen tussen de twee bendes in het boek, kan je wel een kopje ‘Tension Tamer’ gebruiken! Hier past zo’n heerlijk stukje Red Velvet chocola ook goed bij.
* Foto’s zijn van de ondernemers zelf.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Januari – YA Fantasy ~

💛Boek: ‘Alizeh. De duistere profetie’ van Tahereh Mafi , Blossom Books .
💛 In alle abonnement boxen van 2023 komt een bijzonder doosje, dit doosje is een mini versie van het boek in deze box en bevat een verrassing dat bij het verhaal past. Dromeleijn heeft weer alles uit de kast gehaald, om zo jouw (boeken)kast nog mooier te maken! Spaar ze allemaal; een prachtige collectie van Mystery mini boeken.
💛 Rilassato zorgt de komende maanden voor een heerlijke passende thee bij de boeken. Dit keer zit er een multi fruit blend in die wij goed vonden passen bij Perzië met de naam Alizeh.
💛 Lees je wel eens in bad? Doe dat nu dan met een heerlijke bruisbal van @Nuven, er zijn diverse varianten, in diverse kleuren van de cover. Welke heb jij? Show het in een unboxing op social media!
💛 Het Papieren Zwaard heeft speciaal voor deze box een sticker ontworpen van de hoofdpersoon Alizeh.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.

~ Unboxing Mystery Boekenbox Januari – Fantasy YA ~

🖤 ‘De prins van Toorn’ *Limited Edition, van Kerri Maniscalco , Uitgeverij Boekerij .
🖤 Een heerlijk duistere sleutelhanger met quote uit het boek, gemaakt door Dromeleijn .
🖤 Ook bij dit boek kan je een heerlijk bijpassend kaarsje branden als je aan het lezen bent! Letters & Lights heeft een speciale ‘Kingdom of the Wicked’ kaars gemaakt, met de geur van basilicum en mandarijn en met glitters door de hele kaars heen.
🖤 Even pauze? Gebruik deze prachtige boekenlegger met quote uit het boek. Ontworpen door Bewitching bookmarks .
🖤 In die pauze kan je lekker deze Italiaanse koekjes bakken, helemaal niet moeilijk en lekker om nog meer in die Italiaanse sfeer te komen.
🖤 Geen zin om zelf te gaan bakken? Dan heeft Choc’Suzette iets heerlijk duisters gemaakt voor je; 2 skulls (wit en pure chocolade) en chili-Kaneel melkchocolade stukken.
🖤 Hou jij ook zo van de enemies-to-lovers trope? Dan weet jij wel raad met deze toffe sticker, gemaakt door Het Papieren Zwaard.
*Foto gemaakt door Danielle Maliepaard.