Out with the old, in with the new!

23 december 2021 door Nine

Kerst 2021, of althans bijna. Na een heel bouncy jaar, kijk ik uit naar kerst met ons gezin en gezelligheid. Slow down. Read books. Be merry. Zoiets ?

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, voel ik ook heel veel dankbaarheid. Zoveel mensen blij mogen maken met mooie boeken en boxen. Lieve vaste klanten en veel nieuwe klanten die ook hun weg naar ons hebben gevonden.

Prachtige samenwerkingen met vele andere Nederlandse ondernemers, sales, challenges en in de laatste 2 maanden van het jaar hadden we voor het eerst 2 Feestelijke shoppingdagen, die erg gezellig waren!

Ook heb ik met veel nieuw ontdekte pareltjes mijn eigen goodreads reading challenge voor dit jaar gehaald! Mocht je me willen volgen of befrienden; klik dan HIER, gezellig!

Blij ei Nine met nieuwe boeken

Soms moet je ook afscheid van bepaalde dingen nemen, bijvoorbeeld de handgeletterde theeglazen, en bepaalde theeën komen niet meer terug in ons assortiment. De AnderWereld tas is ook uitverkocht geraakt dit jaar en we gaan nog even goed bedenken of we die terug laten komen.

Andere nieuwe dingen krijgen een vaster plekje in ons assortiment. Zoals bijvoorbeeld diverse toffe bookish goodies uit de Mystery Boekenboxen. Maar ook het Mystery Boek onder de Kerstboom gaan we een permanent plekje geven als ‘Mystery book date’, wellicht verandert de naam nog, hij moet nog even bezinken ?.

Reading Badass Muts

Natuurlijk gaan we door met de Mystery Boxen en de Comic box. Wellicht komen er ook nog andere special boxen tussendoor. We’ll see. We starten 2022 ook weer met een nieuwe AnderWereld Reading Challenge, als je ook mee wil doen, dan kan je hem HIER downloaden.

De AnderWereld Reading Challenge


Naast de Reading Challenge die het hele jaar duurt, gaan we in februari van start met de eerste Foto Challenge; de Cozy Winter Foto Challenge, 3 opdrachten per werk, heel februari. Meedoen? Geef je HIER op en krijg de opdrachten in de mail.

Ik heb het gevoel dat er nog meer nieuws komt in 2022, maar dat moet nog wat meer vorm krijgen en groeien. All you need is faith, trust and a little bit of pixie dust..

Voor nu wensen wij jou een hele fijne Kerst, met gezelligheid, lekker eten, boeken en natuurlijk tijd & rust om te lezen!

Dat 2022 maar heel veel moois voor je in petto heeft, je je dromen gaat najagen, je heel veel nieuwe avonturen in andere werelden mag beleven en dat het jaar je veel happy en magische momenten mag geven.

Op naar nieuwe avonturen,

Nine & Sebastiaan.

De waardering van www.anderwereld-magie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 273 reviews.