persoonlijke box anderwereld

Verhaaltje 12; Mistig

29 november 2022, door Nine

Mist.

Dat was het enige wat ik vanochtend door de bomen heen zag, toen ik voor het eerst weer ‘ons’ rondje liep. Alleen.

Afgelopen vrijdag hebben we afscheid genomen van Ziggy. Hij was zo snel écht oud geworden de afgelopen tijd, hij was op.

Althans, zijn hart dacht daar anders over, want de dierenarts moest hem voor de zekerheid nog een extra dosis geven, ‘anders wordt hij over 2 uur gewoon weer wakker’. Tja dat moeten we ook niet hebben natuurlijk.

Het was raar zo zonder hem. De mist liet goed zien hoe ik me voelde. Ik bedacht dat waar hij nu is het vast niet mistig is, maar heerlijk zonnig, waar hij altijd heerlijk in lag te slapen.

Dat hij weer gekke sprongen maakt of een sprint trekt door het gras. Genietend van een bot.

Ik glimlach en bedenk me weer dat het goed is zo.

De mist is alweer aan het optrekken en ik verheug me nu al op het moment dat ik me weer kan opkrullen in m’n lievelingsstoel met mijn boek.

Boeken vrolijken mij op, laten me even vergeten wat er is en nemen me mee naar andere plekken.

Deze week zetten wij onze Persoonlijke boekenboxen even in het zonnetje.
We stellen voor jou een heerlijk pakket boeken samen, luisterend naar jouw wensen qua genres, taal en prijs.

Jij hoeft dan alleen maar te wachten in jouw lievelingsstoel, terwijl wij voor jou aan de slag gaan om je te verrassen met een doos vol magie.

Avonturen die op jou wachten, om jou mee te slepen en op te vrolijken. Of naar adem te doen snakken, op het puntje van je stoel te laten zitten, mee te laten leven..

Vele anderen gingen je al voor:

“Heel fijn die persoonlijk mystery boekenboxen. Hihih they did a great job❤❤❤❤❤😍😍😍😍”

“Superfijne service! Leuk briefje bij de bestelling gekregen en de boeken die ik heb ontvangen in mijn mysterie box waren helemaal mijn ding! Ik kijk er naar uit om ze te lezen! Heel erg bedankt”

“Persoonlijke boekenbox besteld voor max bedrag. Wat een feestje om open te maken! Zitten gave boeken bij die me allemaal aanspreken, super gedaan! Eerste boek is al bijna uit 😂”

“Ben super blij met de mysterybox!! De boeken zijn precies wat ik leuk vind!! Dank je wel Nine en Sebastiaan voor deze geweldige mysterybox!!”

“Hele fijne persoonlijke service en ze weten precies wat je leuk vindt :)”

“Vandaag mijn eerste mystery boekenbox ontvangen en ik ben er super blij mee!
De boeken die erin zaten kende ik niet, maar ik vind ze super tof! De boxen worden duidelijk met veel zorg en aandacht ingepakt. Kan niet wachten om erin te beginnen”

“Wat ontzettend leuk de tweedehands mystery box mogen ontvangen , echt persoonlijk voor je uitgezocht en dat merk je ben er super blij mee en bestel zeker nog eens !”

“Mysterybox op maat! Echt super leuk gedaan, kan niet wachten om nog een keer te bestellen.
Elke boek is ingepakt met wat hints erop”

Bestel jouw feestje-in-een-doos hier:
Persoonlijke Boekenbox € 15,- tot €100,- NL & Eng. – Anderwereld Magie (anderwereld-magie.nl)

Liefs,

Nine.