bikini

Verhaaltje 5; Bijna in m’n nakie in een vol zwembad

31 oktober 2022, door Nine

Daar stond ik dan met m’n goeie gedrag op zaterdag ochtend in het zwembad met onze 3 kids.

Tussen de andere ouders, kinderen, kleutertjes en baby’s kwamen we binnen.

Orion vroeg er al tijden om en ik had nu toch echt beloofd om in de herfstvakantie te gaan zwemmen.

Alsof het het allerleukste was wat we in tijden gedaan hadden, renden de kinderen, nadat we gauw de handdoeken bij een tafeltje hadden neergegooid, uitgelaten naar het zwembad.

Ik kon nog niet roepen ‘Niet rennen!!’, want voor je het weet ligt er een op zn gat.

Het ging goed gelukkig en met stralende gezichtjes liepen ze verder het water in.

De stroomversnelling was afgesloten, de bubbelbaden waren buiten gebruik en een van de twee glijbanen was ook dicht, maar dat mocht de pret niet drukken!!

Zij waren in het zwembad. Eindelijk.

Het water was gelukkig lekker warm (ik ga dus ook nooooooit meer in een onverwarmd buiten bad zwemmen bbrrr, dat is echt niet aan mij besteed! Moet wel leuk blijven he 😉 ).

Er dreven ook van die speeldingen rond in het water.

Je kent ze wel; van die schuimrubberen gevaartes, die je bijna nooit in handen krijgt, omdat het hele bad bezoekers het moet doen met 3 van die dingen.

Maar het geluk was aan onze zijde en we kregen een boot te pakken waar je in kon zitten. Of althans het was ooit een boot geweest, de rand waren rafelig en zag eruit alsof er stukken uit gehapt waren.

Vind ik ook altijd een wonderlijk iets, alsof kinderen denken als ze dat schuimrubber zien ‘Mmmmm dat ziet er lekker uit! Daar ga ik eens lekker aan knabbelen’. Aan de andere kant, zwemmen maakt hongerig.

Enfin, in die boot kon natuurlijk maar één kind zitten en ik had er drie mee. Dat betekende oorlog.

Avalon wist niet hoe gauw ze in die boot moest klimmen en omdat ze half aan mij hing met d’r armpjes, graaide ze met haar handjes naar het eerste wat ze te pakken kon krijgen om zich zo snel mogelijk op die boot te hijsen…. mijn bikini top.

Alles leek zich toen in slow motion af te spelen.

Ik zag mijn bikini top naar beneden schuiven onder het gewicht van Avalon die alleen maar bezig was met de boot-oorlog.

Ik dacht, ik sta hier straks als ‘collateral damage’ van Avalon haar strijd, in mijn nakie in een vol zwembad. En zij dan triomfantelijk kijken als ze d’r troon boot heeft bestegen.

Ja daaaag.

De tijd versnelde weer, ik verwijderde gauw Avalon van mijn bikini en ik was veilig. Pppfffffttt op het nippertje, horror scene ontweken.

Ik gooide Avalon met een zwaai over de rand van die boot heen en zette haar zo op haar zetel. Oorlog voorbij en het was weer vrede. Iets met omstebeurten.

Hoog boven ons uittorenend duwde wij (haar trouwe onderdanen) haar door het bad heen. Echt zwemmen kon toch al niet, want daar was het te druk voor.

Al met al was het familiezwemmen zeer geslaagd. Alleen waren ze daarna héél erg moe. En als onze kinderen moe zijn, dan gaan ze dat op elkaar afreageren.

Met z’n allen weer naar huis, in de auto; enter horror scene (en dan met heel veel gekrijs, uit het mondje van de lieftallige koningin Avalon).

Hou jij van horror maar niet van gekrijs?

Kijk dan eens bij onze Horror & Thriller selectie:
Thriller & Horror – Anderwereld Magie (anderwereld-magie.nl)

Of zoek eens op horror of griezel.

Liefs,

Nine

De waardering van www.anderwereld-magie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 273 reviews.