the book is better

Verhaaltje 20; Bliksemschicht gestolen ⚡

4 juni 2023, door Nine

‘Ik kijk normaal niet zoveel fantasie films, maar de laatste tijd vind ik ze wel leuk, van de week zag ik nog een goeie’ zegt mijn buuffie.

‘Oh, welke dan’ vraag ik nieuwsgierig.

‘Ehm tja, ehh, ik ben niet zo goed met titels onthouden’ geeft ze schoorvoetend toe.

‘Nou waar ging de film dan over?’ vraag ik nog nieuwsgieriger.

‘Eh nou er was een jongen en er was een bliksemschicht gestolen…’

‘Percy Jackson and the Lighting Thief!’ roep ik enthousiast uit.

Ja dat was hem en hij was erg leuk vond ze.

Ik vertelde natuurlijk gelijk dat het een boekverfilming was en we die ook wel vaker in de winkel hadden (en dat natuurlijk de boeken altijd beter zijn dan de films ;)).

Ik laat me graag meeslepen als het over boeken of boekverfilmingen gaat, ik kan daar uren over kletsen met like-minded-people, oftewel boekengekken.

Daarom staan we ook graag op evenementen met onze kraam, want hier spreken we ook heel veel boekenliefhebbers.
Ik organiseer ook graag dingen waardoor onze boekenliefde naar buiten kan komen, zoals Foto Challenges, Leesbingo’s, maandelijkse Facebook Sales en de Fantasy & SciFi boekendag ‘Fantastic Reads’ (and where to find them) op 11 november. Je kan ze allemaal vinden in onze Agenda.

Ik zit op het moment zelfs te brainstormen over een Leesclub die fysiek bij elkaar kan komen 1x per maand. Lijkt jou dat wel leuk? Laat het ons weten!

Kan je niet wachten tot je weer gezellig samen kan zijn met andere booklovers?

Kom dan woensdagavond 7 juni van 19.00-20.00 naar onze Fantasy FLASH Sale in onze Facebookgroep AnderWereld’s booklover community, of zoek onze stand op het Rapalje Zomerfolk Festival volgend weekend!

https://fb.me/e/18hLKeyti

Liefs, Nine.