Waarom Anderwereld?
Veel persoonlijke aandacht
Grote collectie Fantasy & Sci-Fi
Verzendkosten €4,25 - €6,95
Gratis verzonden boven €50,-
Duurzaam verpakt en verzonden

‘Van de Lezer, voor de Lezer’

Dat is onze passie, dat is ons doel. Dat we iedereen blij kunnen maken met prachtige werelden; vol fantasy, magie & fabelachtige wezens. Voor ieder wat wils; een breed aanbod van tweedehands nieuwe boeken en natuurlijk onze verrassende Mystery boxen.
Meer over ons weten en waarom we met AnderWereld zijn begonnen? Lees hier verder.

Veel leesplezier,

Nine & Sebastiaan

Automatisch elke maand de nieuwste box ontvangen?

Sluit nu een abonnement op onze boekenboxen af. Dan ontvang jij elke maand automatisch de nieuwste mystery boekenbox per post.
Vertel me meer!

Laat je verrassen...

Ons mysterieboek gaat over:

De landing van het ruimteschip, Frederik Pohl Pocket, redelijke staat met lichte gebruikerssporen, licht vergeelde bladzijden, tweede druk 1981, Spectrum Er was iets mis met Halsey’s Planeet. Ross wist er geen naam voor – misschien verval, misschien was dat het goede woord: verval. De planeet rook naar sterven, naar ondergang, verval…van de mens ??? Op Halsey’s Planeet landt een ruimteschip, na en reis van honderden jaren, met de giechelende afstammelingen van de oorspronkelijke bemanning aan boord, die zich alleen wat flarden van het verleden kunnen herinneren, en een formule…L-sub-T is gelijk aan… Ross gaat met het ruimteschip op zoek naar…

Vertel me meer over dit boek
AnderWereld Book mystery book

Onze nieuwste producten

Meest populair

Abonneer je op de nieuwsbrief

Geen enkel boekig nieuwtje missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Niet alleen ontvang je dan direct het laatste boekige nieuws, toffe blogs en interviews met schrijvers direct in je mailbox, je krijgt ook nog eens 10% korting op je volgende aankoop.
Nieuwsbrief