Waarom Anderwereld?
Veel persoonlijke aandacht
Grote collectie Fantasy & Sci-Fi
Gratis verzonden boven €50,-
Duurzaam verpakt en verzonden
Gratis cadeauservice

‘Van de Lezer, voor de Lezer’

Dat is onze passie, dat is ons doel. Dat we iedereen blij kunnen maken met prachtige werelden; vol fantasy, magie & fabelachtige wezens. Voor ieder wat wils; een breed aanbod van tweedehands & nieuwe boeken en natuurlijk onze verrassende Mystery boxen.
Meer over ons weten en waarom we met AnderWereld zijn begonnen? Lees hier verder.

Veel leesplezier,

Nine & Sebastiaan

Automatisch elke maand de nieuwste box ontvangen?

Sluit nu een abonnement op onze boekenboxen af. Dan ontvang jij elke maand automatisch de nieuwste mystery boekenbox per post.
Vertel me meer!

Laat je verrassen...

Ons mysterieboek gaat over:

PRE-ORDER Legendes & Lattes, boek 1, Travis Baldree * Special Edition Hardcover, nieuw, eerste druk 1 mei, Zomer & Keuning De eerste druk van deze Cozy Fantasy TikTok sensatie wordt een prachtige Limited Edition met print-op-snee en een introductieprijs van €20,-! Perfect voor lezers van TJ. Klune en Terry Pratchett. De avontuurlijke ork Viv besluit haar zwaard in te ruilen voor een koffiebar in een klein dorp. Rivalen proberen haar plannen in de weg te staan, maar met nieuwe vrienden, vertrouwen en geluk lijkt Viv niets meer in de weg te staan. Of is ze zelf haar grootste vijand? Cozy…

Vertel me meer over dit boek
AnderWereld Book mystery book

Onze nieuwste producten

Meest populair

Abonneer je op de nieuwsbrief

Geen enkel boekig nieuwtje missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Niet alleen ontvang je dan direct het laatste boekige nieuws, toffe blogs en interviews met schrijvers direct in je mailbox, je krijgt ook nog eens 10% korting op je volgende aankoop.
Nieuwsbrief