Waarom Anderwereld?
Veel persoonlijke aandacht
Grote collectie Fantasy & Sci-Fi
Gratis verzonden boven €50,-
Duurzaam verpakt en verzonden
Gratis cadeauservice

‘Van de Lezer, voor de Lezer’

Dat is onze passie, dat is ons doel. Dat we iedereen blij kunnen maken met prachtige werelden; vol fantasy, magie & fabelachtige wezens. Voor ieder wat wils; een breed aanbod van tweedehands nieuwe boeken en natuurlijk onze verrassende Mystery boxen.
Meer over ons weten en waarom we met AnderWereld zijn begonnen? Lees hier verder.

Veel leesplezier,

Nine & Sebastiaan

Moederdag Special

De nieuwste boekenbox

Weet jij nooit wat je moet kiezen? Houd je wel van een verrassing? Bestel dan onze nieuwste Boekenbox! Onze nieuwste boekenbox:

AnderWereld’s Moederdag Special

 20,00 100,00

AnderWereld’s Moederdag Special Zit jouw moeder (of de moeder van jouw kind(eren)) dagelijks te lezen, wordt ze altijd blij van boeken en kunnen er altijd meer bij haar in de boekenkast? #booknerdmom Laat ons dan een Mystery Moederdagbox samenstellen! Deze wordt helemaal naar haar keus en smaak samengesteld. Laat in de opmerkingen achter welk genre (of genre’s) zij het liefste leest en wat absoluut niet. Wij zullen hierna ook nog een mailtje sturen met een aantal vragen, zodat zij altijd boeken krijgt die ze nog niet in haar kast heeft staan. Ook kan je aangeven waar ze nog meer van…

Automatisch elke maand de nieuwste box ontvangen?

Sluit nu een abonnement op onze boekenboxen af. Dan ontvang jij elke maand automatisch de nieuwste mystery boekenbox per post.
Vertel me meer!

Laat je verrassen...

Ons mysterieboek gaat over:

Charret-Lûd, boek 1​; Aardling, Rowan Merrin Paperback, nieuw, eerst druk november 2020, Godijn Publishing *Mét landkaart! (ansichtkaart formaat) Wie had gedacht dat magie maar één poort bij ons vandaan is? Het was nooit de bedoeling van de pas afgestudeerde Samantha om als “Aardling” in Charret-Lûd terecht te komen. Het was zeker niet haar bedoeling om daar te blijven. Ondanks dat de Halusir, een groep Lûdse strijders, beweren dat ze niet naar huis kan, doet Samantha haar best om toch een poort te vinden die haar terug kan brengen naar haar vertrouwde leven op Aarde. Maar dan worden Samantha en de Halusir…

Vertel me meer over dit boek
AnderWereld Book mystery book

Onze nieuwste producten

Meest populair

Abonneer je op de nieuwsbrief

Geen enkel boekig nieuwtje missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Niet alleen ontvang je dan direct het laatste boekige nieuws, toffe blogs en interviews met schrijvers direct in je mailbox, je krijgt ook nog eens 10% korting op je volgende aankoop.
Nieuwsbrief