De Boeken van de Zoon van de Krijger, boek 3, Robin Hobb

Artikel 1 van 118 Volgende
€ 20,00
Het artikel is uitverkocht.

De Boeken van de Zoon van de Krijger, boek 3; Magisch Eindspel, Robin Hobb

Hardcover, zeer goede staat, dit is de wat grotere variant hardcover met kaftomslag, zeer lichte gebruikerssporen aan het randje van de kaftomslag bovenaan de rug en de bladzijdes zijn zeer licht verkleurd, eerste druk 2007, Meulenhoff-M

De arme Nevare kan zich de aanklachten tijdens de krijgsraad waarvan hij het middelpunt was nog levendig herinneren: verkrachting, moord, lijkenschennis, ontwijding van een begraafplaats.
Onware, maar vreselijke beschuldigingen waren het en de burgers van Gettys waren vastbesloten iemand - hem, Nevare - te laten boeten. En dus werd hij veroordeeld en zou hij sterven.

Maar de Spikkelmagie die zijn leven had vergiftigd wilde hem er niet zo gemakkelijk vanaf laten komen. En ze had hem nog nodig! Ze brak de wanden van zijn cel af zodat hij kon vluchten.

Nu groeien de problemen de kolonelszoon Nevare opnieuw ver boven het hoofd Als Magisch eindspel opent is hij op de vlucht voor zijn verleden, voor de wereld in het algemeen en misschien ook wel een beetje voor zichzelf.

Rest de vraag wie het laatste woord zal hebben, de verderfelijke magie of de mens Nevare?

⭐⭐⭐⭐⭐

*Duurzaam verpakt.
*Persoonlijke aandacht.
*Gratis cadeauservice
*Groot aanbod van o.a Fantasy, SF & YA boeken.
*Zoek je een boek? Stuur ons gerust een bericht!
*Bookish goodies & Boekenbonnen
*Normale levertijd 1-2 dagen, Mystery Boxen uitgezonderd
*Brievenbuspakket €4,10 & pakketpost €6,05.
*België via bpost €5,70
*Gratis verzenden vanaf €100,-

Instagram

[instagram-feed]

 

Boekenpost

Meld je aan voor onze Boekenpost; ontvang 10% korting en blijf op de hoogte van nieuw binnen gekomen boeken, aanbiedingen & winacties.

 

WebwinkelKeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#EBAA28 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

© 2014 - 2021 AnderWereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel